Meelis LaoFoto: Tiina Kõrtsini
Inimesed
22. detsember 2020, 15:34

Õnnitlused! Meelis Lao sai kolmanda lapse: aitäh, et saabusid meie ellu!

Skandaalne Meelis Lao üllatab! Mees jagab oma sotsiaalmeediakontol rõõmusõnumit - mees on saanud kolmanda lapse isaks. "Aitäh, Alessandra, et saabusid meie ellu!" kirjutab ta pildi juures. 

"Jah, vastab tõele, et sain nooreks isaks ja sündis tütar," kinnitab mees Õhtulehele ja ütleb, et uudis on meeldiv. "Tuleb ju kuidagi iivet tõsta." Alles augustis rääkis Lao Kroonikale, et kindlat elukaaslast tal ei ole. Kes lapse ema on? "Ma ei  usu, et ta soovib, et temast räägitakse," ütleb Lao, tänab õnnesoovide eest ja pikemalt ei kommenteeri. 

Meelis Laol ja tema eksabikaasal Avel on kaks last. 

Foto: Kuvatõmmis/Facebook

Augustis ütles mees Kroonikale, et kallimat tal ei ole. "Muidugi on oluline, et linade vahel oleks mõnus, aga lisaks tahaks ju ka midagi muud – tahaks rääkida," rääkis mees ja paljastas, et naiste tähelepanust tal puudust ei ole. "Tahaks, et oleks kaaslane, mitte seksisemu. Loomulikult on mul suhteid naistega, aga kindlat elukaaslast pole."

Lao tunnistas, et aastate jooksul on tema suhetes olnud pigem mahajätja. "Igavusest, seikluste otsimisest, tüdimusest."

Käevangus olnud palju modelle

Oma kahe poja ema Ave Laoga oli Meelis aastaid abielus. Hoolimata lahutusest ja lahus elamisest sündis 2001. aastal, kui Lao liikus seltskonnas modell Heti Tulvega, nende teine laps.

Üheksakümnendatel oli Lao paar Kätlin Maraniga, kes hiljem oli abielus Urmas Sõõrumaaga. Lao ja Maran olid paar viis aastat ning neid tundvate inimeste sõnul lõhkus kooselu erinev suhtumine perekonda. Seejärel liikus mees seltskonnas Heti Tulvega, kellega suhe jäi lühikeseks. 2003. aastal süttis armuleek Meelise ning temast kuus aastat noorema Aina Ambroiuse vahel, 2004. aastal nautis Lao lühikest armuõnne ka lauljatar Eda-Ines Ettiga.

15 aastaks suutis Meelisele päitsed pähe panna aga modell ja ratsutaja Sirly Tillmann, kelle kätt Lao väidetavalt aastate eest ka palus. Möödunud aastal veebruaris saabus Sirly aga filmi "Klassikokkutulek 3: ristiisad" esilinastusele teise mehega. Kumbki siiski lahkuminekut ei kinnitanud.