Põhja-TallinnFoto: Robin Roots
Saund
22. detsember 2020, 14:59

RÄPIPUNDI LÕPP? Põhja-Tallinna pillimees Hannes lahkus bändist. Jaanus Saks: uut liiget me veel ei otsi

„Meie jaoks oli see muidugi väga kurb uudis, et Hannes Vellend aktiivselt bändi tegemistes kaasa teha ei saa. Isegi, kui tööalaselt on kokkupuuteid vähem, siis sõprus on alles,” räägib Põhja-Tallinna solist Jaagup Saks. 

Hannes Vellend teatas sotsiaalmeedia vahendusel, et läheb pärast nelja aastat Põhja-Tallinnas erru. „Aeg tiksus täis, aga vana lõpp tähendab uue algust. Ootan pikisilmi, mida Universumil veel mulle pakkuda on,” on noor muusik lootusrikas. 

Lisaks pillimängule lõi Vellend aktiivselt kaasa ka Põhja-Tallinna muusika produtseerimisel ja kirjutamisel. Septembrist alates on Hannes mänginud paralleelselt Põhja-Tallinnas ja Koit Toome bändis ning kahe koosseisu vahel jooksmine muutus tema sõnul keeruliseks. 

Koit Toome ja Põhja-Tallinn Foto: Robin Roots

Põhja-Tallinna ninamees Jaanus Saks ütleb, et uut bändiliiget ta kohe otsima ei hakka. "Saime sellest alles eile õhtul teada. Tegeleme uue liikme otsingutega siis, kui õige aeg on käes. Õiget aega me veel aga öelda ei oska,” tõdeb räppar. Saks avaldab tänu kõigile, kes koos "Põhja-Tallinnaga" läbi aastate koos kasvanud on ja loodab, et vähemalt produktsioonialane koostöö Hannes Vellendiga jätkub. 

Põhja-Tallinna koosseisu kuuluvad Maia Vahtramäe, Jaanus Saks, Risto Vürst, Kenneth Rüütli, Joosep Talumaa ja Robert Loigom. „Soovime kõigile ilusaid pühi ja kohtume juba uuel aastal, kui saame uut mussi kõigiga jagada,” lisab Saks.