Foto: Pixabay
Õhtulehe horoskoobid
21. detsember 2020, 22:22

PÄEVAHOROSKOOP: teisipäev, 22. detsember

Astroloog Maria Angel ennustab kosmilisi taevakehi vaadeldes, milline saab olema uus päev. Vaata, mida tähed sulle lubavad!

Jäär
21. märts – 19. aprill

On võimalik teravate vaidluste ja ka tülide teke. Kaitse oma ideid, aga ole samas valmis koostööks, püüa teadlikult olla taktitundeline ja säilita rahu ka vastuolude korral.

Sõnn
20. aprill – 20. mai

Oled sunnitud otsustama, tegutsema ja oma soovide või õiguste eest aktiivselt võitlema. Kõik partnerid ei pruugi olla nii usaldusväärsed, kui nad näivad.

Kaksikud
21. mai – 21. juuni

Võivad toimuda muutused, mis puudutavad rahaasju. See ei pruugi sulle meeldida, ent paraku ei sõltu kõik ainult sinust. Ei ole mõtet proovida muuta seda, mis ei ole sinu võimuses.

Vähk
22. juuni – 22. juuli

Kipud liiga palju enda kanda võtma, nii kannatab su tegevuse kvaliteet. Võid olulistesse asjadesse suhtuda pealiskaudselt, see võib kaasa tuua möödapanemise.

Lõvi
23. juuli – 22. august

Palju annab ära teha selleks, et eluviisi tervislikumaks muuta. Sul on tugev tahtejõud, mille abiga suudad päeva pealt mingist tervist kahjustavast harjumusest loobuda.

Neitsi
23. august – 22. september

Sind pannakse valiku ette, kusjuures valida pole mitte hea ja halva, vaid halva ja veidi vähem halva variandi vahel. Reegleid teeb praegu keegi teine.

Kaalud
23. september – 23. oktoober

Koonda enda ümber inimesi, kes sind mõistavad ja oskavad aidata. Üksinda on keeruline edasi minna, vajad niisugust infot, mis sulle niisama lihtsalt sülle ei kuku.

Skorpion
24. oktoober – 21. november

Sinuni võib jõuda infot ühe kaaslase kohta, mida sa saad enda huvides ära kasutada. Selles mõttes, et kujutad ette, millises tujus ta parasjagu on ja tead, kuidas temaga suhelda.

Ambur
22. november – 21. detsember

On oht, et magad midagi maha või unustad kohustuse täitmata. Vaata veelkord märkmikku, kas sul on tänaseks kohtumisi planeeritud või on mõne töö tähtaeg kätte jõudmas.

Kaljukits
22. detsember – 19. jaanuar

Sul on ehk tekkinud äriplaane, mis tunduvad olevat suurepärased ja kiiret edu tõotavad, ent enne nende elluviimist peaksid kindlasti asja mõne targa inimesega arutama. 

Veevalaja
20. jaanuar – 18. veebruar

Täna suudad elu vaadata realistlikuma pilguga. Kasuta see päev ära selleks, et üksinda rahulikult läbi mõelda tekkinud probleemid ja mõelda lahendustele.

Kalad
19. veebruar – 20. märts

Romantilised tunded võivad olla nii tugevad, et segavad sind argiasjadega tegelemisel. Hõljud unistuste maailmas, aga mõni kohustus võib sootuks ununeda.

Sünnipäevalapsele

Palju õnne, Kaljukits! Algaval aastaringil on sul võimalik elukvaliteeti tunduvalt parandada. Lähtu isiklikest soovidest, arenda end valdkondades, mis on sulle südamelähedased ja milles oled andekas. On hea aasta reisimiseks ja uute tutvuste sõlmimiseks. Aga tuleb kaaluda, millised teed on ohutumad ja riskivabamad.