"Hommikusöök staariga" kohvik.restoranis Mood; Brigitte Susanne Hunt; Anu Saagim
ÕL TV | Õhtuleht
26. detsember 2020, 18:53

Pikka intervjuud Brigitte Susannega loe Õhtulehest juba uuel nädalal

„HOMMIKUSÖÖK STAARIGA“ | Brigitte Susanne Hunt: üks suhteliselt suvaline seksikaim muna andis selle tunnustuse, mida ma vajasin (2)

Minu seekordseks hommikusöögi kamraadiks on aasta 2020 seksikaima tiitliga pärjatud Brigitte Susanne Hunt. Naine, kes ütles, et üks suhteliselt suvaline muna andis talle tunnustuse, mida ta vajas.  

Brigitte, saime sinuga „sõbrannadeks“, kui hakkasime „Heade tüdrukute“ projekti tegema. Siis läksime riidu ja mitu aastat isegi ei suhelnud teineteisega. Kuidas me ära leppisime, seda ma ei mäleta...

Ma ütlen ausalt, mina ka täpselt enam ei mäleta. See oli vist Eesti Muusikaauhindadel, kui minu karjäär polnud veel plahvatanud. Kui sina armastad end purjus peaga paljaks koorida ja inimesi suudelda, siis mina lähen tavaliselt teiste jooke jooma.

Tõepoolest, sa tulid minu jooki jooma!

Kui ma olen natukene võtnud, siis olen hästi sõbralik. Muuseas, on väga õigesti öeldud, et kui saad mõne mehe või naisega kokku, siis mine temaga reisile ja hakake koos jooma. Alles siis tuleb tema tõeline isiksus välja. Muusikaauhindadel nägime teineteist, tulin ja haarasin sinu veini ja ma veel ütlesin: „Issand, Anu, sa jood nii odavat kraami!“

Ja arva, kas ma ei tahtnud selle veiniga sulle kohe näkku lajatada?

Vaata videot!

Pikka intervjuud Brigitte Susannega loe Õhtulehest juba uuel nädalal.

Aasta 2020 seksikaima tiitliga pärjatud Brigitte Susanne Hunt

Edasi lugemiseks: