"Terevisioon" Tartu raekoja platsilFoto: Maria Kilk
Tele
21. detsember 2020, 11:47

GALERII | „Terevisioon“ äratab sel nädalal vaatajaid erinevatest Eesti linnadest

ETV hommikuprogramm “Terevisioon” läheb pühade eel stuudiost välja ja äratab vaatajaid kolme linna südamest – esmaspäeval Tartust, teisipäeval Tallinnast ja kolmapäeval Rakverest. 

Esmaspäeval, 21. detsembril äratas “Terevisioon” Tartu Raekoja platsilt, kus otsesaadet juhivad Katrin Viirpalu ja Owe Petersell. Lisaks põnevatele jõulujuttudele tartlastega nägi saates väiksemaid ja suuremaid uisutajaid ning Kristiina Ehini ja Silver Sepa tuliuue jõululoo esmaettekannet.

Teisipäeval, 22. detsembril juhivad saadet Liisu Lass ja Reimo Sildvee ning nemad on valinud oma välistuudioks Tallinna vanalinna südame ehk raekojaplatsi. Saates leitakse vanadele ürikutele ja ajaloodokumentidele tuginedes vastus küsimusele, kas maailma esimene jõulukuusk siis ikka oli Tallinnas või mitte? Muusikat teevad saates Evelin ja Johan Randvere.

Kolmapäeval, 23. detsembril viib “Terevisioon” vaatajad Rakverre. Saatejuhid Katrin ja Owe uudistavad, kuidas lähevad jõuludele ja aastavahetusele vastu virumaalased. Lisaks maitstakse saates Rakvere populaarsemaid küpsetisi ja muusikat teeb teiste hulgas ka Bonzo. 

Pühade-eelsed “Terevisiooni” saated algavad ETVs tavapäraselt kell 6.55. Uuel aastal naaseb hommikuprogramm vaatajate ette 11. jaanuaril.