Foto: Pixabay
Õhtulehe horoskoobid
20. detsember 2020, 22:24

PÄEVAHOROSKOOP: esmaspäev, 21. detsember

Astroloog Maria Angel ennustab kosmilisi taevakehi vaadeldes, milline saab olema uus päev. Vaata, mida tähed sulle lubavad!

Jäär
21. märts – 19. aprill

Inimesed, kellega sul on ühised huvid ja ühised eesmärgid, aitavad sinulgi omi eesmärke paika seada ja leida nendeni liikumiseks õiget teed.

Sõnn
20. aprill – 20. mai

Valmistu tasapisi selleks, mida oled järgnevaks aastaks planeerinud. Kui on probleeme, mida sa ise lahendada ei oska, pöördu abi saamiseks mõne nutika inimese poole.

Kaksikud
21. mai – 21. juuni

Oled läbematu ning su tegevus kulgeb kuidagi juhuslikult. Tahtejõudu kas pole eriti palju või siis on see, mida tegema pead, sinu jaoks nii igav, et sa ei viitsi süveneda.

Vähk
22. juuni – 22. juuli

Miski pole täna enam päris nii nagu eile, ka sina ise pole enam endine. Maailm muutub pidevalt ja meie koos sellega. Oska leida selle nähtuse juures positiivseid jooni.

Lõvi
23. juuli – 22. august

Sul on tahtejõudu ja tead, kuhu poole liikuda tahad. Oled sihikindel ja valmis eesmärkide saavutamise nimel riskima või võitlusi maha pidama. Pead takistustele lähenema süsteemselt.

Neitsi
23. august – 22. september

On toimumas muutused, mida sa kuigivõrd mõjutada ei saa. Mida rohkem üritad olukorda kontrollida, seda suuremat pinget see tekitab. Lepi sellega, et maailmas toimuv ei sõltu sinust.

Kaalud
23. september – 23. oktoober

Sind valdab rahutus ja elevus. Maailm on põnev, ümberringi on palju huvitavat, mida sa proovida tahaksid. Sul on keeruline eesmärkidele keskenduda, tahad teha erinevaid asju. 

Skorpion
24. oktoober – 21. november

Tead üsna täpselt, mis sulle meeldib ja mis mitte, mida sa lähiajal, aga ka pikemas perspektiivis saavutada tahad. Lähtud tegevuses eelkõige iseenda vajadustest.

Ambur
22. november – 21. detsember

Näed võimalusi peamiselt isiklikus vallas, tähendagu see siis armuelu või laste tulevikuga seotud püüdlusi. Mõni unistus võib ootamatult kiiresti täide minna.

Kaljukits
22. detsember – 19. jaanuar

Täna algab talv, mis tähendab ühtlasi ka seda, et Päike jõuab oma taevasel teekonnal Kaljukitse sodiaagimärki. Algab sinu jaoks eriti soodne ajajärk.

Veevalaja
20. jaanuar – 18. veebruar

On eriline aeg - Jupiter ja Saturn, taevakaare vägevad, kohtuvad täna Veevalaja märgis. Sinu jaoks algab võimalusi ja uuendusi pakkuv, edu tõotav periood.

Kalad
19. veebruar – 20. märts

Sul on võimalik enda sisse vaadata ja oma tunnetes paremini selgusele jõuda. Alateadlikud hirmud ei takista sind enam ja seetõttu oled enda vastu ausam.

Sünnipäevalapsele

Palju õnne, Ambur või Kaljukits! Algamas on erakordne aasta, mil sul on võimalik liikuda kõrgete sihtide suunas ning teha elus väga olulisi muudatusi, lausa uuele tasemele jõuda! Tähtis on olla aktiivne ja edasi pürgida, mitte laisalt kergema vastupanu teed minna ega takistuste ees tagasi kohkuda.