Trad.Attack! vasakult Jalmar Vabarna, Sandra Vabarna, Tõnu TubliFoto: Martin Ahven
Tele
20. detsember 2020, 11:57

Folkmuusikutest abielupaar Sandra ja Jalmar Vabarna avalikustasid sündiva lapse soo. Tõnu Tubli: panin talle nimeks Drillem (3)

"Me polegi seda välja öelnud," kogelevad Sandra ja Jalmar Vabarna saates "Hommik Anuga", kui Anu Välba uuris peagi ilmavalgust nägeva lapse soo kohta.

"Mina panin talle kohe nimeks Drillem," sõnab bändi kolmas liige Tõnu Tubli. Siinkohal vihjas ta muusik Villemdrillemile, kuna Vabarnate kaheaastase esiklapse nimi Villem. "Vaatame, kui välja tuleb. Äkki siis on hoopis Drilleminna?"

"Tead, kui tuleb tüdruk, siis me paneme talle nimeks Anu. Aga kui tuleb poeg, siis Drillem... ei, seda ei pane," naerab Jalmar ja viibutab näppu Tõnu poole. 

"Me kõik saime aru, et tüdruk see ei ole, kes sünnib," märgib Välba, mille peale kogu ansambel naerma puhkeb. 

Uut ilmakodanikku on oodata uuel aastal. 

Vaata täispikka intervjuud videost.

Etnokulpide jagamisel oktoobris viis Jalmar koju neli auhinda, neist ühe ansambliga Zetod ning kaks kooslusega Trad.Attack! ning Sandra paisunud piht ei jätnud kahtlust, et paari perre on lisaks poeg Villemile oodata teist last.

"Ma ei kommenteeri isiklikke teemasid," ütles Sandra auhinnajagamisel vastuseks Õhtulehe pärimisele ning ei soostunud lapseootust kinnitama ega ümber lükkama. Küll aga kinnitas ta beebiootust järgmisel päeval perepildiga Instagramis, juures märksõnad "perekasvab" ja "rohkemvabarnaid". 

Sandra ja Jalmari esimene laps, poeg Villem, sündis 2018. aasta juulis. Toona varjasid nad lapseootust viimse võimaliku hetkeni. Jaanuaris uuris Õhtuleht muusikaauhindade jagamisel Sandralt, kas vastab tõele, et tema ja Jalmari perre on peagi järelkasvu oodata. Et Sandra otsustas aga 2017. aasta detsembris, et teeb aastaks pausi sotsiaalmeediast ja annab intervjuusid vaid seoses bändiga, keeldus ta oma võimalikku lapseootust kommenteerimast. 

Veebruaris esines bänd aga presidendi vastuvõtul ning seal ei jätnud Sandra paisunud piht enam mingit kahtlust.