Charli ja Dixie koos oma vanematega. Foto: VIDA PRESS
Inimesed
20. detsember 2020, 12:00

TikToki sensatsioon Charli D'Amelio ja tema pere saavad oma tõsielusarja

16aastane TikToki superstaar Charli D'Amelio saab Hulu kanalil kaheksaosalise reality-sarja "The D'Amelio Show", kirjutab New York Post.

Tantsutäht, kel on TikTokis üle saja miljoni fänni, astub sarjas üles koos oma õe Dixie (19), isa Marci ja ema Heidiga. Seriaalis jälgitakse nende kodust elu Los Angeles ning peaaegu üleöö saabunud kuulsuse mõju pereliikmetele.

"Paljudele inimestele on jäänud meist mulje paarisekundiste klippide põhjal. Kuid nüüd tahame teiega jagada seda külge, mida te meie sotsiaalmeediakanalites tavaliselt ei näe," seisab pereisa Marc D'Amelio avalduses. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by charli d’amelio (@charlidamelio)

New York Post märgib, et hiljuti esimese raamatu välja andnud Charli kaotas novembris ligi miljon fänni video tõttu, kus tema ja ta vanem õde perekonna isikliku koka Aaron May töövaeva ära põlgasid - tippkoka tehtud paella sisaldas tigusid, mispeale rooga proovinud Dixie tormas õue oksendama, Charli aga nõudis kananagitsaid. Lisaks võis Charlit kuulda virisemas, et ta pole piisavalt kiiresti sada miljonit jälgijat kokku saanud.

Hiljem kaitses Charli end sõnadega: "Olen hea südamega hea inimene."