Keith RichardsFoto: Reuters/Scanpix
Inimesed
19. detsember 2020, 13:00

ERILINE KINK: Keith Richards sai sünnipäevaks omanimelise prussaka

Eile täitus 77 eluaastat Rolling Stonesi legendil Keith Richardsil. Tähtsa päeva auks tegi kodukant muusikule erilise kingituse: kohalik lastemuuseum pani oma Madagaskari sisiprussakale nimeks Keith.

Rokilegend elab juba aastaid USAs Connecticuti osariigis Westoni-nimelises väikelinnas. Samuti Connecticutis asuva West Hartfordi lastemuuseum ristiski oma sisiprussaka Keithiks. New York Posti teatel on prussakas Keithil isegi tilluke kitarr - selle soetamisele pani õla alla Denveri klassikalise roki raadiojaam 103.5 The Fox. 

The Rolling Stones guitarist is celebrating his 77th birthday Friday, and the Children's Museum in West Hartford, CT is...

Posted by Richard Allen on Reede, 18. detsember 2020

Elupõletaja Keith on korduvalt surmasuus olnud - näiteks 1978, kui keegi tema marihuaanasse strühniini sokutas ja ta koomasse langes, ning 2006. aastal pärast kookospalmi otsast kukkumist.

"Räägitakse, et tuumasõja elaksid üle ainult prussakad ja Keith Richards," seisab muuseumi pressiteates. "On tõenäoline, et Keith elab sellest vastselt nime saanud ovaalsest selgrootust, kelle eluiga on kaks kuni viis aastat, kauem."