Tõnis MillingFoto: Tiit Tamme
Inimesed
17. detsember 2020, 14:38

Tõnis Milling uskumatust abieluettepanekust: käeraudades mees laskus põlvili ja palus kallima kätt

Pulmaisa Tõnis Milling nendib intervjuus "Vikerhommikule", et üldiselt Eestis kuigi palju erakordseid käepalumisi ei tehta.

"Eesti mees on ju küllaltki tagasihoidlik ja rahulik, temalt midagi erakordset välja pigistada on mõnikord päris raske. Nad pigem teevad seda vaikselt oma olulises kohas või restoranis ja nad väga suurt tähelepanu ei nõua," selgitab Milling.

Siiski on olnud olukordi, mil mehed kaasale abieluettepaneku tegemiseks midagi suuremat välja mõtlesid. Näiteks viis üks mees oma tulevase naise kinno ja ütles, et ainsad vabad kohad olid esimeses reas. Kui nad kinno jõudsid, oli saal juba pime. "Kui ekraan valgeks läks, hakkas tegelikult jooksma reklaam, mis oli nendega seotud. Pärast tuli välja, et kõik inimesed saalis olid nende sõbrad. See oli tüdrukule muidugi paras šokk," räägib Milling. Kui abieluettepanek videoklipis kõlas, tõusis mees püsti ja laskus naise ette ühele põlvele.

Milling jutustab ka loo, kuidas mees palus naise kätt Rummu karjääris sukeldudes: "Mees laskus põhjas põlvili ja sõrmus oli tal ilusti karbi sees kinni, et see vees lendu ei läheks. Tüdruk hakkas juba mulle välja ajama külje pealt, kas tuleb mask ära võtta peast, aga tegi märke, et on nõus."

Mõni lugu on aga hoopis kriminaalse hõnguga. "Mees oli raudus ja läks koju oma hambaharja ja seepi võtma, kuna teda hakati "kinnipidamisasutusse" viima. Politseiametnik ütles, et võib nüüd naisele midagi viimast korda öelda või temalt midagi küsida. Naine muidugi istus ja oli šokis, siis laskus mees käeraudadega põlvili, sai kuidagi karbikese kätte ja palus kätt," sõnab Milling ja lisab, et politseiametnik hakkas seepeale plaksutama ja ka naine sai peagi aru, et vangimineku näol oli tegemist näitemänguga.