Foto: PantherMedia/Scanpix
Õhtulehe horoskoobid
16. detsember 2020, 22:22

PÄEVAHOROSKOOP: neljapäev, 17. detsember

Astroloog Maria Angel ennustab kosmilisi taevakehi vaadeldes, milline saab olema uus päev. Vaata, mida tähed sulle lubavad!

Jäär
21. märts – 19. aprill

Oled veelgi jäärapäisem kui tavaliselt. Võimalik, et teised löövad käega ja teevad asju sinuga läbi arutamata, sest nad juba teavad, et sa ei kuula neid nagunii.

Sõnn
20. aprill – 20. mai

Küllap oled teinud otsuseid ja seadnud endale uusi sihte. Nende suunas liikumine ei lähe iseenesest – pead vaeva nägema, iga päev tööd tegema.

Kaksikud
21. mai – 21. juuni

Ära lähtu koguaeg iseendast, sul tuleb mõelda ka lähedaste inimeste vajadustele. Alati ei saa loota, et heategudele vastatakse tänuga ja et need, keda oled aidanud, edaspidi sind toetavad.

Vähk
22. juuni – 22. juuli

Pead enese eest seisma ja oma väärtuslikkust tõestama, et positsiooni säilitada. Ära võta tõena kõike, mis su kõrvu ulatub. On mõningane oht, et tõlgendad kuuldut valesti.

Lõvi
23. juuli – 22. august

Sinu plaanid on suurejoonelised ja ideed säravad, ent raskusi suhtlusel kaaslastega – nemad ei pruugi asju sinuga sarnaselt näha ega osata sinu püüdlusi hinnata.

Neitsi
23. august – 22. september

Sul tuleb järgida teiste kehtestatud reegleid, kas siis, kui mõni neist sulle meeltmööda pole. Oma tervist tuleb hoolega hoida, pinge või rahulolematus võib sulle halvasti mõjuda.

Kaalud
23. september – 23. oktoober

Kaaslaste käitumine ei pruugi sinu jaoks ootuspärane olla. Nende arusaamad on sinu jaoks üllatuslikud, ka ei pruugi nad sinu püüdlusi toetada.

Skorpion
24. oktoober – 21. november

Oled oma ideedes väga kinni ja ootad teistelt, et nad sinuga samasuguse pühendumisega tegutseksid. Nende eesmärgid ei pruugi sinu omadega aga kattuda.

Ambur
22. november – 21. detsember

Kahtlemata oled sa tubli ja tark, ent pisut enesekriitikat tuleks sulle siiski kasuks – kui taipad, et sul on ka nõrku kohti, on nüüd hea aeg nende parandamiseks.

Kaljukits
22. detsember – 19. jaanuar

Asud õhinal rahaasju korraldama, küllap plaanid suuremaid oste ja kaalukaid väljaminekuid. Seejuures peaksid olema topelt ettevaatlik ja oma tegevust põhjalikult planeerima.

Veevalaja
20. jaanuar – 18. veebruar

Range olemisega planeet Saturn jõuab täna Veevalaja märki. Pead veelgi enam rõhku panema kohustuste täitmisele ja vastutustundele.

Kalad
19. veebruar – 20. märts

Oled pisut ebakindel. Kõnnid meelsamini vanu tuttavaid radu, tõttamata avastama uut ja tundmatut. Tunned end kindlamini nende inimeste hulgas, keda juba ammu tunned.

Sünnipäevalapsele

Palju õnne, Ambur! Algaval isiklikul aastal toovad elevust ja ärevust tööasjad. Sul on võimalusi arenguteks, ent toimub ka ootamatuid pöördeid. Pead olema julge ja enesekindel ning tegema koostööd heade inimestega. Armuasjus on aeg paljutõotav, saad tugevdada praegust suhet, aga on võimalusi ka uute suhete arendamiseks.