Foto: PantherMedia/Scanpix
Õhtulehe horoskoobid
17. detsember 2020, 22:22

PÄEVAHOROSKOOP: reede, 18. detsember

Astroloog Maria Angel ennustab kosmilisi taevakehi vaadeldes, milline saab olema uus päev. Vaata, mida tähed sulle lubavad!

Jäär
21. märts – 19. aprill

Sul tuleb olla valmis oma seisukohti selgesõnaliselt põhjendama ja oma positsiooni kaitsma. Ka teravates olukordades tuleb jääda rahulikuks ja väärikaks.

Sõnn
20. aprill – 20. mai

Tahad küll, aga ei julge otsustavat sammu astuda. Sulle tundub, et liiga palju on kaalul, võid kõik ära rikkuda, kui vaid ühe vale käigu kogemata kombel teed.

Kaksikud
21. mai – 21. juuni

Tee see päev ilusaks inimese jaoks, kes sulle meeldib ja kelle südant võita tahad. Tänasest tegevusest sõltub see, kui kaua läheb aega, enne kui sul jälle tekib võimalus temaga kohtuda.

Vähk
22. juuni – 22. juuli

Kui oled täna kodus, võib sinu ukse taha ilmuda kummalisi külalisi. Ka võid kuulda põnevaid uudiseid, mida tahad õige kiiresti oma parematele sõpradele edasi rääkida.

Lõvi
23. juuli – 22. august

Kui partneri pisikesed vead ja tobedavõitu harjumused sind ka ärritavad, ära seda välja küll näita. Pole mõtet rikkuda selle inimese tuju, kellel on palju häid omadusi.

Neitsi
23. august – 22. september

Ole järjekindel ja rühi visalt oma rada. Isegi kui tundub, et kõik ei suju päris nii kui sa ootasid, ära noruta! Sul pole kahtlemiseks ja kõhklemiseks põhjust.

Kaalud
23. september – 23. oktoober

Eelista sõprade ringile sugulaste ja pereliikmete seltsi. Võimalik on kunagisi tegematajätmisi heastada ja suhe olulise, aga sinust vanuselt väga erineva inimesega paremaks muuta.

Skorpion
24. oktoober – 21. november

Keegi proovib sind mõjutada. Tulgu see siis pahatahtlikkusest või selle inimese enda raskest olukorrast, sina pead seisma selle eest, et sinuga poleks võimalik manipuleerida.

Ambur
22. november – 21. detsember

Näed uusi võimalusi ja asud otsustavalt tegutsema. Peaksid praegu veel siiski hoogu peatama, sest paraku võib sul infot esialgu liiga vähe olla.

Kaljukits
22. detsember – 19. jaanuar

On pigem minevikku vaatamise päev. Analüüsi, mida peagi lahkuv aasta sulle õpetanud on, mida head ja helget on sul sellest tulevikku kaasa võtta.

Veevalaja
20. jaanuar – 18. veebruar

Oled väga hea kaaslane. Tunnetad päris hästi teiste meeleolu ja suhtumisi, kui keegi sulle oma mõtetest ja tunnetest räägib, mõistad ka peenemaid nüansse.

Kalad
19. veebruar – 20. märts

Sul on tunne, et oled kohustuste koorma alla uppumas – teha on palju, pealegi tuleb töös ette planeerimatuid seisakuid ja segadusi asjaajamises.

Sünnipäevalapsele

Palju õnne, Ambur! Algaval eluaastal ära tee liiga suuri plaane, keskendu konkreetsele tegevusele. Süsteemne tegutsemine viib samm-sammult sihile. Väga oluline on perekonna toetus, kodu on su kindlus. Jõuvarude taastamiseks tasub viibida looduse keskel. Võib tekkida huvi müstika ja intuitiivteaduste vastu.