Foto: PantherMedia/Scanpix
Õhtulehe horoskoobid
19. detsember 2020, 22:22

PÄEVAHOROSKOOP: pühapäev, 20. detsember

Astroloog Maria Angel ennustab kosmilisi taevakehi vaadeldes, milline saab olema uus päev. Vaata, mida tähed sulle lubavad!

Jäär
21. märts – 19. aprill

Võid tunda vajadust sõpradele selgitada, kuidas asjad tegelikult (ehk sinu meelest) on. Proovid oma mõtted kõigile mõistetavalt sõnadesse panna, et teised sinuga ühele nõule saada.

Sõnn
20. aprill – 20. mai

Kuigi lähenev aasta lõpp võib tekitada sisemist pinget, leiad tõenäoliselt õiged kanalid selle pinge maandamiseks ja erimeelsuste rahulikuks lahendamiseks.

Kaksikud
21. mai – 21. juuni

Küllap tuleb sul kannatlikult kallima mõtteavaldusi kuulata, tal võib õige suur jututuju olla. Lase tal rääkida, alles siis, kui ta kõik öelnud on, võta sõnajärg enda kätte.

Vähk
22. juuni – 22. juuli

Võta aega enda jaoks, et mingisse teemasse süveneda, kas netist infot otsida või tundide viisi segamatult raamatuid lugeda. Otsid infot, millest on praktilist kasu.

Lõvi
23. juuli – 22. august

Päev sobib selliste harrastustega tegelemiseks, milles saad näidata oma säravat mõistust, taiplikkust ja teadmiste hulka. Vabalt võiksid näiteks mälumängus osaleda.

Neitsi
23. august – 22. september

Kodustes suhetes võib tekkida möödarääkimist ja nägelemist: sa kas ei suuda või ei taha teistest aru saada või siis ei mõista kallid inimesed sind.

Kaalud
23. september – 23. oktoober

Oled heas vaimses vormis, uut teemat uurides tabad kiiresti asja tuuma. Saad aru, millesse tasub süveneda, millesse mitte, olulised asjad suudad hästi meelde jätta.

Skorpion
24. oktoober – 21. november

Võid teha hea tehingu, näiteks osta midagi sinu jaoks väärtuslikku soodsa hinna eest. Võimalik, et veedad tundide viisi aega netipoodides kolades ja parimaid pakkumisi otsides.

Ambur
22. november – 21. detsember

Päikese ja Merkuuri ühendus suurendab keskendumisvõimet. Võid aga olla omajagu enesekeskne, sa ei pruugi märgata teiste inimeste vajadusi ja unustada nende soovid.

Kaljukits
22. detsember – 19. jaanuar

Pluuto ja Marsi kvadraat toob su ellu küllaltki tugevaid pingeid, mille lahendamisega peaksid hakkama saama, kui hoidud kordamast kunagi tehtud vigu.

Veevalaja
20. jaanuar – 18. veebruar

Mõttevahetused kallite kodustega on ilmselt elavad ja asjalikud. Päris tore on pere ringis jõuluks valmistuda, koos on nii huvitav olla, juttu jätkub kauemaks.

Kalad
19. veebruar – 20. märts

On hea päev selleks, et uusi teadmisi omandada. Võiksid näiteks mingis töötoas osaleda, kus saad uut infot ja õpid seda ka praktilisel viisil kasutama.

Sünnipäevalapsele

Palju õnne, Ambur! Algaval isiklikul eluaastal on su pilk terav ja mõistus vahe. Suudad kiiresti uutest võimalustest kinni haarata, infot koguda ja sellest õigeid järeldusi teha. Tööl pane rõhku järjekindlusele ja distsipliinile, ära ürita asju liiga kergesti saada. Võimalik on edasi liikumine karjääriredelil.