Foto: PantherMedia/Scanpix
Õhtulehe horoskoobid
18. detsember 2020, 22:22

PÄEVAHOROSKOOP: laupäev, 19. detsember

Astroloog Maria Angel ennustab kosmilisi taevakehi vaadeldes, milline saab olema uus päev. Vaata, mida tähed sulle lubavad!

Jäär
21. märts – 19. aprill

Parasjagu käsil olevad tegevused pole köitvad. Kui keegi ääri-veeri mingist huvitavast plaanist juttu teeb, haara sellest kohe kinni, elu muutub hoobilt põnevamaks.

Sõnn
20. aprill – 20. mai

Armuasjus kipud unistustes hõljuma. Sa ei näe oma armastatul olevat ainsatki negatiivset omadust, positiivseid asju see-eest poogid talle unelmais paljugi külge.

Kaksikud
21. mai – 21. juuni

Vajad küllaltki palju aega omaette olemiseks. Mõtteid on palju ja tunded on tugevad, ent sa ei taha neid praegu veel kellegagi jagada.

Vähk
22. juuni – 22. juuli

Ehkki viis, kuidas seltskonnas käitud, on tagasihoidlik, jääd silma paljudele. Vastassoo hulgas on sul suur menu – sind ümbritsev salapärane aura muudab sind nende silmis ahvatlevaks.

Lõvi
23. juuli – 22. august

Kirgliku armastuse aeg. Küllap on partnerlusteema praegu su elus esikohal ja planeerid oma aega lähtudes sellest, et saaksid armsamaga palju koos olla.

Neitsi
23. august – 22. september

Ära ole enese suhtes liiga nõudlik – sa suudad küll palju, kuid siiski mitte kõike, on hetki, mil tuleb tahes tahtmata kompromissile minna. Hoidu kallite inimestega tülitsemast.

Kaalud
23. september – 23. oktoober

Esmatähtis on võtta aega kallimaga koos olemiseks. Kui oled pikaajalises suhtes, aitab teineteisele pühendumine teil taas paremini ühele lainele saada.

Skorpion
24. oktoober – 21. november

Tasuks oma urust välja ronida ja nautida seltskondlikku suhtlemist. Tunned end inimeste hulgas olles vabalt ja enesekindlalt ning tõmbad ligi neid, kes sullegi meeldivad.

Ambur
22. november – 21. detsember

Olgu sul aega selleks, et hobidega tegeleda ja sõpradega suhelda. Sind võib paeluda loominguga tegelemine, ehk avastad ise midagi teha proovides seni varjul olnud kunstiandeid.

Kaljukits
22. detsember – 19. jaanuar

Tunned järjest selgemalt, et üks jama vajab klaarimist, suhted põhjalikku selgeks rääkimist. Ehkki see protsess võib kaasa tuua ka pisaraid, on targem mitte viivitada.

Veevalaja
20. jaanuar – 18. veebruar

Sulle oleks paslik tänase päeva puhul õnne soovida – nimelt jõuab nõndanimetatud õnneplaneet – suur ja särav Jupiter – Veevalaja märki, sulle tuge pakkuma.

Kalad
19. veebruar – 20. märts

Ei ole mõtet muremõtteid mõlgutada ja omaette põdeda. Leia usaldusväärne inimene, kellel on aega sinuga asju läbi arutada, kellele on lihtne end avada.

Sünnipäevalapsele

Palju õnne, Ambur! Uus eluaasta tuleb mitmekülgne. On aegu, mil pead tugevale töömurdmisele keskenduma, ent on ka lõbusaid perioode. Töö edeneb palju paremini, kui saad aru vajadusest vahepeal aeg maha võtta ning elu nautida. Suhtlemine toob meeldivaid emotsioone, võimalik on uue armusuhte tekkimine.