LizzoFoto: Reuters/Scanpix
Inimesed
16. detsember 2020, 12:16

Pluss-suuruses naiste iidoli Lizzo smuutidieedist tuli paks pahandus

USA popstaar Lizzo on vallandanud poleemika, avaldades videoid oma kümnepäevase smuutidieedi edenemisest. Seni on Grammy laureaati ülistatud selle eest, et ta on oma keha üle uhke ning süstib uhkust teistessegi pluss-suuruses naistesse.

Lizzo (32) avaldas BBC Newsi teatel rea TikToki videoid, kus kirjeldab, kuidas ta kümnepäevase smuutidieediga kaalus alla võttis, ning kinnitab, et tunneb end nüüd vapustavalt hästi.

Paljud fännid on USA staarile kiitust avaldanud – kilode vähenemine on nende sõnul tervislik. Kuid paljud kritiseerivad Lizzot dieedikultuuri õhutamises. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lizzo (@lizzobeeating)

Hiljem seletas Lizzo, et oli novembris stressi leevenduseks palju joonud ja vürtsikaid roogi söönud. See ajanud kõhu sassi. "Tahtsin seda hüvitada ja varasemasse seisu naasta." Ta toonitab, et ei võtnud smuutikuuri ette mitte dramaatilise salenemise, vaid parema enesetunde nimel. Lizzo sõnul parandas dieet tema und ja jumet ning vaimset tasakaalu.

"Iga paks tüdruk peaks tohtima oma kehaga teha, mida ta tahab," resümeerib Lizzo.

Värskeimas postituses manitseb lauljanna, et tema fännid end mitte mingil juhul näljutama ei hakkaks.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lizzo (@lizzobeeating)

BBC News lisab, et samasugune kära tekkis pärast seda, kui lauljanna Adele oma salenemise tulemusi sotsiaalmeedias demonstreeris.