Foto: PantherMedia/Scanpix
Õhtulehe horoskoobid
15. detsember 2020, 22:22

PÄEVAHOROSKOOP: kolmapäev, 16. detsember

Maria Angel ennustab kosmilisi taevakehi vaadeldes, milline saab olema uus päev. Vaata, mida tähed sulle lubavad!

Jäär
21. märts – 19. aprill

Täna on hea päev selleks, et otsustavalt tegutseda. Tahaksid küll kangesti teha seda nii, et sellega mingit riski ei kaasneks, see pole aga siiski võimalik.

Sõnn
20. aprill – 20. mai

Võimalikud on kokkupuuted inimestega, kes sind mingit pidi mõjutada püüavad või siis lihtsalt toore jõuga oma arvamust peale suruvad. 

Kaksikud
21. mai – 21. juuni

Midagi on muutunud, aga enesekindlalt ja rõõmsalt tunned end ka uues olukorras. Et praegu sõltub sinust ühe su lähedase inimese heaolu, pead oma tegemistes temaga arvestama.

Vähk
22. juuni – 22. juuli

Proovi end negatiivsetest tunnetest säästa, ära sekku vaidlustesse ja riidudesse, mis sind otseselt ei puuduta, tõmbu parem vaikselt eemale ja tegele rahulikult oma asjadega.

Lõvi
23. juuli – 22. august

Kaldud asju liig must-valgelt nägema ning pikemalt mõtlemata tähtsaid otsuseid langetama. Hea oleks, kui suudaksid elule veidi loomingulisemalt läheneda.

Neitsi
23. august – 22. september

Suudad inimest, kes sind üldjuhul väga tõsiseks, targaks ja töökaks pidanud on, päris palju üllatada, näidates välja, kui hea huumorisoon sul tegelikult on.

Kaalud
23. september – 23. oktoober

Kõige olulisem on jälgida sisetunnet. Sõbrad-sugulased tahavad sulle kindlasti head ja nende soovitusi tasub hoolega kuulata – ehk annab see võimaluse näha asju teisest vaatevinklist.

Skorpion
24. oktoober – 21. november

Isiklikud suhted kisuvad pingeliseks. Sul ootused on kõrged ja konkreetsed, seetõttu on teisel inimesel raske nendega sobituda ja sulle meele järele olla. 

Ambur
22. november – 21. detsember

Oled aktiivne ja otsid aina uusi huvitavaid tegevusi, oled hea organisaator. Hakkad teiste headest ideedest lennult kinni ja tahad neid ellu viia.

Kaljukits
22. detsember – 19. jaanuar

Teistega pole kuigi lihtne ühele lainele saada. Põhjus on mingil määral selles, et oled oma mõtetes ja ideedes väga kinni, sa ei suuda vastu võtta arvamusi, mis on sinu omast erinevad. 

Veevalaja
20. jaanuar – 18. veebruar

Ära oma tegevust liig pikalt ja detailselt planeeri, muidu võib juhtuda, et ka väikesed ootamatused häirivad sind väga. Püüa kõiges, mida ette võtad, olla vabam ja loomingulisem.

Kalad
19. veebruar – 20. märts

Tunned eelarvamustevaba huvi teiste inimeste vastu, tahad teada, mida nemad maailma asjadest arvavad. Suudad süveneda ning uusi inimesi avastada.

Sünnipäevalapsele

Palju õnne, Ambur! Kuigi sul on algaval eluaastal palju kohustusi, oled valdavalt positiivne ja rõõmsameelne. Naudid suhtlemist toredate inimestega, ka äriasjad kulgevad kenasti, kui su kõrval on õiged partnerid. Isiklikke suhteid luues tasub kuulata pigem südame kui mõistuse häält.