Pühadeklipis astuvad üles ka Eesti näitlejaid: Evelin Võigemast, Natali Väli ja Anne Paluver.Foto: Kuvatõmmis/Youtube.com
Inimesed
15. detsember 2020, 15:51

Tõeline pisarakiskuja! Eesti näitlejatega jõulureklaami peetakse aasta parimaks (23)

Kulutulena levib üle maailma Saksamaal tuntud veebiapteegi DocMorris emotsionaalne pühadereklaam, kus astuvad üles ka Eesti näitlejad –Evelin Võigemast, Natali Väli ja Anne Paluver.

Reklaami peategelaseks on vanataat, kes on kaotanud eluvaimu, kuid otsustab end sellest hoolimata lõpuks käsile võtta ja vormi ajada. Ta alustab treenimist ja üritab tõsta suurt sangpommi, kuid ei saa sellega alguses sugugi hakkama. Mees võitleb aga edasi, hoolimata naabrite turtsatustest. Lõpuks viibki järjekindlus sihile – mees on jõuludeks pere seltsis taas elujõuline ja suudab tõsta isegi lapselapse kõrgele üles, et kuuse tippu täht riputada. Klipp lõpeb mõtteteraga: "Selleks, et saaksid hoolt kanda selle eest, mis tõeliselt oluline!"

The Independent ja veel paljud meediaväljaanded on klipi kuulutanud selle aasta üheks paremaks ja emotsionaalsemaks pühadereklaamiks. Inimesed üle maailma on postitanud, kuidas reklaam neid pisardama ajas, vahendab The Independent. 

Videot on juba ainuüksi YouTube'i kanalil vaadanud 8 miljonit korda, millele lisanduvad teisedki veebiplatvormid.