Foto: Pixabay
Õhtulehe horoskoobid
14. detsember 2020, 22:22

PÄEVAHOROSKOOP: teisipäev, 15. detsember

Astroloog Maria Angel ennustab kosmilisi taevakehi vaadeldes, milline saab olema uus päev. Vaata, mida tähed sulle lubavad!

Jäär
21. märts – 19. aprill

Kui sa oma elus midagi muuta soovid, on praegu täpselt õige aeg selleks, et end kokku võtta ja seda teha. Sunni end takka, tegelikult sa suudad seda!

Sõnn
20. aprill – 20. mai

Ilmselt on tööl kiire päev, asjad edenevad jõudsalt. Võimalik, et tuleb teha suuri muudatusi, lähtugu need mõistuspärastest eesmärkidest.

Kaksikud
21. mai – 21. juuni

Esmatähtsad on kohustused. Neid on üksjagu palju su õlgadele kuhjunud, seega pead viivitamatult otsast alustama, et kõik asjad ikka sel aastal tehtud saaksid. 

Vähk
22. juuni – 22. juuli

Hoolitse selle eest, et ülemustel su tublidus märkamata ei jääks. Kui võtad ette vestluse selle nimel, et oma töötingimusi parandada või palka juurde saada, on lootust edule.

Lõvi
23. juuli – 22. august

Jõudu ja tegutsemislusti on sul ehk rohkemgi, kui vaja oleks. Ehkki julge pealehakkamine on pool võitu, tasuks  pisut tuure maha võtta. 

Neitsi
23. august – 22. september

Sul on kogu aeg tuli takus – üks kohtumine järgneb teisele, asjaajamist on palju. Pead pingutama, et kõik ära teha ja igale poole õigeks ajaks kohale jõuda. 

Kaalud
23. september – 23. oktoober

Kui midagi päris uut julgelt alustad, siis küllap õnnestub sul see projekt hooga käima lükata, kiiresti oma tegevusvälja avardada ja populaarsust koguda. Ka suhteis võib toimuda põnevaid arenguid.

Skorpion
24. oktoober – 21. november

Veenuse ja Saturni sekstiil annab võimaluse armuasju rahulikul viisil, tasapisi edasi arendada. Keegi võib sind seejuures aga segada.

Ambur
22. november – 21. detsember

Aeg on sobiv oma tegevusvälja avardamiseks, ammu plaanitud uute projektide täie hooga käima lükkamiseks. Lihtne on positiivset tähelepanu pälvida, kaasamõtlejaid ja toetajaid leida.

Kaljukits
22. detsember – 19. jaanuar

Keegi armastab sind väga. Sa tunnetad seda, see meeldib sulle, kuid miskipärast teed ikka näo, et sinul on ükskõik. Kas sa oled mõelnud, mida sa kardad või miks sa põed?

Veevalaja
20. jaanuar – 18. veebruar

Tekivad võimalused, milliseid harva ette tuleb. Sind vaevavad kõhklused, aga kui sisetunne ütleb, et asi on õige, võta süda rindu ja kasuta võimalus ära.

Kalad
19. veebruar – 20. märts

On lootust leida variante raha teenimiseks, kergem on neid leida siis, kui aktiivselt inimestega suhtled. Räägi oma kavatsustest nii sõprade kui sugulastega, neil on infot, mis aitab sul soovitud suunas liikuda.

Sünnipäevalapsele

Palju õnne, Ambur! Algab suurepäraseid rahalisi võimalusi pakkuv aasta. Jätkugu sul tarkust ja tahet äriasju edendada ja tööd murda – tehtu eest on võimalik kopsakas tasu välja teenida. Saad oma äri alustada või laiendada. Armusuhted kulgevad valdavalt harmooniliselt, kui su partner on ühtlasi ka su parim sõber.