Lauri Pedaja, Gethel BurlakaFoto: Teet Malsroos
Inimesed
14. detsember 2020, 11:10

PALJU ÕNNE! Lauri Pedaja saab isaks: oi, kui raske on olnud seda saladuses hoida (10)

Näitleja, produtsent ja staarjuuksur Lauri Pedaja avalikustas sotsiaalmeedia vahendusel, et ta saab koos kihlatu Gethel Burlakaga esimese lapse. 

"Oi, kui raske on olnud seda saladuses hoida. Aga nüüd on käes see hetk, kus ma tunnen, et saan tervele maailmale hüüda: MA SAAN ISAKS! Ma olen lihtsalt nii mega õnnelik ja ülipõnevil. Ootan juba pikisilmi, et tulevase ilmakodanikuga kohtuda," kirjutab Pedaja Instagramis. 

"Gethel on mega tubli rase ja nii kena on vaadata, kuidas kõht iga päevaga järjest suuremaks kasvab. Norin teda väikestviisi Karlssoniks. Propeller külge ja lendama. Uhh... ma võin küll öelda, et 2020 on olnud minu aasta!"

Ka Gethel jagab rõõmsat uudist oma sotsiaalmeediakontol. "Kui ma aasta alguses ühes blogipostituses kirjutasin, et mul on tunne, et see aasta tuleb müstiline ja võimas, ei oleks ma ettegi osanud kujutada, mida see tunne tegelikult tähendab või mida see aasta toob. Minu kõige kallim inimene on mulle avaldanud, et soovib viimse hingetõmbeni minuga koos läbi elu seigelda ja meievaheline armastus on olnud nii ülevoolavalt suur, et Ruudi ei jõua seda enam üksi kanda ning vajab abilist."

Gethel kirjutab, et et viimased kuud, mil ta keha on igasugu huvitavaid asju tegema hakanud, on olnud põnevad. "Eriti viimased nädalad, mil ma oma silmaga näen ja tunnen, et pisikene elu minu sees kasvab. Ma olen nii põnevil kõige tuleva ees ja ma olen nii tänulik, et minu kõrval on inimene, kes on iga hetk nõus mu valutavat selga masseerima ning mu oksendamisest ära kurnatud näole ikka ja jälle naeratuse toob. Ja muidugi Ruudi. Aitäh, et oled minuga tunde ja tunde lõunaund teha viitsinud. Aitäh, 2020, oled minu vastu hea olnud."

Lauri ja Gethel tutvusid viis aastat tagasi. Selle aasta kevadest on paar ka kihlatud.