Foto: Pixabay
Õhtulehe horoskoobid
13. detsember 2020, 22:22

PÄEVAHOROSKOOP: esmaspäev, 14. detsember

Astroloog Maria Angel ennustab kosmilisi taevakehi vaadeldes, milline saab olema uus päev. Vaata, mida tähed sulle lubavad!

Jäär
21. märts – 19. aprill

Noorkuupäeval tee enesearendamise plaane. Mida peaksid õppima, milliseid teadmisi on sul teistele edasi anda? Kuhu tahaksid reisida, et silmaringi laiendada?

Sõnn
20. aprill – 20. mai

Mõtle hoolikalt, kuidas ja kuhu investeerida. Sul võib tekkida võimalusi, mille abil saad pikemas perspektiivis rahaliselt paremale järjele. 

Kaksikud
21. mai – 21. juuni

Kas võtad ambitsioonide ajel vastu julgeid ja pöördelisi otsuseid või siis vastupidi – lähtud oma hirmudest ja hoidud igasuguste muudatuste tegemisest?

Vähk
22. juuni – 22. juuli

Pigem planeerimise kui tegutsemise aeg. Sa võid tasapisi küll ideid laagerdada ja plaane pidada, aga nende ellu rakendamine jäta tulevikku.

Lõvi
23. juuli – 22. august

Kui oled valmis millestki vanast ja läbielatust loobuma, saad oma elus pöörata uue ja põneva lehekülje. Loobumine nõuab otsustavust, uuele vastu minek julgust ja valmisolekut pingutamiseks. 

Neitsi
23. august – 22. september

Puhumas on muudatuste tuuled ja nende suund on muutlik. Keegi võib sihilikult üritada sind valele teele juhatada, mistõttu pead kaaslaste valimisel olema eriti hoolikas.

Kaalud
23. september – 23. oktoober

Valikute tegemine polegi praegu kõige raskem. Sul on küllaltki hea ettekujutus sellest, mis sulle sobida võiks, milleks oled võimeline ning mis üle jõu käib. 

Skorpion
24. oktoober – 21. november

Veenuse ja Jupiteri sekstiil teeb nauditavaks kõik inimsuhted. Kõige mõnusam on veeta õhtu kallimaga teineteist nautides. Peaksid täna aega leidma ka äriplaanide tegemiseks.

Ambur
22. november – 21. detsember

Sind mõjutav päikesevarjutus annab tänaõhtusele Kuu loomisele erilise jõu. Tasub paika panna julgeid, elu muutvaid plaane ning oma salasoovidele väge anda.

Kaljukits
22. detsember – 19. jaanuar

Algab soodne aeg, mille jooksul on sul võimalik oma elu palju kvaliteetsemaks muuta, seda muidugi juhul, kui sa ei istu niisama käed rüpes, vaid tahad ja julged leida uusi võimalusi.

Veevalaja
20. jaanuar – 18. veebruar

Sulle tundub, et sul on piisavalt infot ning võimalusi tegutsemiseks, kuid paraku võib olla nii, et sul pole aimugi kõige tähtsamatest asjaoludest. 

Kalad
19. veebruar – 20. märts

Karjääri vallas võib toimuda otsustavaid pöördeid. Ilmsiks tulevad tööalaste projektide nõrgad küljed, saad paremini aru, mida ümber mängida ning millistest pürgimustest loobuda.

Sünnipäevalapsele

Palju õnne, Ambur! Noorkuuga algav aastaring tuleb tulvil põnevust ja uusi võimalusi. Sinus on uljust ja elulusti, tahad tegutseda ning proovida midagi niisugust, mida sa varem teinud ei ole. Siiski ei saa täistuuridel edasi liikuda enne, kui vanad asjad lõpetatud ja võlad õiendatud. Palju on abi suhtlusvõrgustikust.