Helen Kõpp ja tema kallim Edgar Vennikas Foto: Erakogu
Inimesed
13. detsember 2020, 16:31

KLÕPS | Helen Kõpp kihlus kallimaga: olen alati tahtnud läbi elu käia ühe kindla inimese kõrval (15)

"Täna kihlusin oma mehega ametlikult jumala ja lähedaste ees! Kirikus viidi läbi kihlumistalitus, kus õnnistati meie koosolemist," rõõmustab Instagramis tõsielutäht Helen Kõpp, kes ütles jah-sõna Edgar Vennikasele.

"Mis jumal on kokku loonud, seda ei tohi inimene lahutada. Kaua oleme üksteist teadnud, aga millegipärast õiget sammu ei astunud. Aga noh, parem hilja kui mitte kunagi, eks," kirjutab Helen kallima kohta. 

"Olen alati tahtnud seda õiget hetke oma ellu. Olen alati tahtnud läbi elu käia ühe kindla inimese kõrval algusest peale. Minu jaoks need sõnad, mis öeldakse üksteisele mingi liidu sõlmimisel, on liiga suure tähendusega, et neid niisama pilduda. Seepärast ma polegi varem kunagi jõudnud kellegagi nii kaugele. Need sõnad ja liit on minu jaoks nii tugevad, et pean teist inimest 100% tundma ning usaldama, et teda oma ellu lasta tahaks. Aga kui nii on, pole enam küsimusi ega kahtlusi," tõdeb Kõpp. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Helen Kõpp (@helenkopp)

Helen paljastas septembris Õhtulehele, et nad tunnevad teineteist tegelikult juba kümne aasta tagusest ajast ja on vahepealgi aeg-ajalt suhelnud. Romantilised tunded tärkasid nende vahel aga sel suvel.

„Mina mäletan Edgarit selle järgi, et müüsin talle kümme aastat tagasi arvuti,“ rääkis Helen, kes tutvus praeguse väljavalituga suhtlusportaalis Rate. „Ma Rate’i portaalis väga ei suhelnud, pigem MSN-is, aga ju ma lisasin Heleni sõbralisti ja hakkasime suhtlema,“ ei olnud ka Edgar kindel, kuidas nende tutvus täpselt alguse sai.

Aastate jooksul on Helen ja Edgar kohtunud nii kirikus kui ka vabal ajal. „Mõned aastad tagasi, kui Helen keskkoolis käis, saime paar korda tema ja ta sõbrannaga vanalinnas kokku, sõpradega. Samuti käisin raekojas ekskursioonil, kui Helen seal töötas,“ meenutas Edgar. Kohtamas nad aga ei käinud.

Mõlemad ütlevad kui ühest suust, et saatus tõi neid juuni lõpus uuesti kokku. „Ma töötan laeval ja Helenil olid juunis Soomes filmivõtted, nägimegi laeval. Oleme mõlemad samaealiste laste vanemad – ka minu noorem tütar on kaheaastane – ning mõtlesime, et võiksime koos mingeid toredaid tegevusi teha, et lapsed mängida saaksid,“ rääkis Edgar.

„Mõtlesin, et väga hea, kui mu lapsel on kellegagi mängida ja mina saan teise inimesega lapsevanemate jutte rääkida,“ ütles Helen. Ühine ajaveetmine viis peagi ka romantilise suhteni.