Printsess Eugenie ja Jack Brooksbank abiellusid 2018. aasta oktoobris Windsori lossi kabelis. Foto: Reuters/Scanpix
Inimesed
13. detsember 2020, 10:00

Miks printsess Eugenie Harry ja Meghani majast põgenes?!

Lapseootel printsess Eugenie ja tema abikaasa Jack Brooksbank on mõistatuslikul kombel kolinud välja prints Harry ja Meghani endisest kodust Frogmore Cottage'ist, kus nad elasid vaid poolteist kuud.

Daily Maili teatel kolisid prints Andrew' lapseootel tütar (30) ja tema mees Jack (34) viie magamistoaga Frogmore Cottage'isse Windsori lossi territooriumil novembris. Ent juba kuus nädalat hiljem lahkus kuninglik paar majakesest ning kolis tagasi Kensingtoni lossi, kirjutab The Sun.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Frogmore Cottage (@frogmorecottageuk)

2018. aasta sügisel abiellunud paar saab uuel aastal esiklapse. Algul räägiti, et nad on Frogmore Cottage'iga väga rahul. Majja kolisid nad kokkuleppel Eugenie onupoja Harryga. "See on jälle tühi," kinnitab aga The Suni allikas. "Miks keegi Frogmore Cottage'is elada ei taha? Mis sel kohal viga on?"

Kuninganna Elizabeth II kinkis Frogmore Cottage'i oma pojapojale Harryle pulmadeks. See on jäänud USAs elava Sussexi hertsogipaari Briti residentsiks. Harry ja Meghan kulutasid remondile 2,4 miljonit naelsterlingit maksumaksja raha, mille nad pärast Põhja-Ameerikasse siirdumist ära tasusid.