Kirsti ja MarilynFoto: Tiina Kõrtsini
Õhtulehe horoskoobid
11. detsember 2020, 07:43

NÕIAD TÜLIS! Endised sõbrannad Marilyn Kerro ja Kirsti Timmer raksus. Kerro: ta annab soovitusi, mis on algselt olnud minu omad (10)

Aastaid südamesõbrannad olnud Marilyn Kerro ja Kirsti Timmer pole juba mitu kuud omavahel suhelnud, kirjutab Kroonika. 

"Kaugenemine on juba mõnda aega toimunud, sest mina olen olnud väikeste lastega kodus ja Kirstil on olnud tohutult tegemist oma projektidega," ütleb Kerro, kel on kaks last - 2018. aastal sündinud poeg Kaius William ning tänavu jaanuaris ilmavalgust näinud tütar Celine Marie. 

"Olen täheldanud, et ta annab soovitusi, mis on algselt olnud minu omad – nagu peeglitesse kogunev halb energia või miks vastsündinute pilte ei tohi enne nende 40 päeva vanuseks saamist avalikkusele näidata," räägib Kerro. "Peegleid ja põrandaid on juba vanast ajast soolaga puhastatud," vastab Timmer, et tegu on vanarahvatarkusega. 

"Mina ei ole selle tüli algatajaks, aga kui inimene pole minuga mitu kuud ühendust võtnud, et olukorda lahendada, siis järelikult pole tal mind oma ellu vaja," sõnab Marilyn.

Refereeritud artikli täistekst Kroonikas. 

Kirsti on meenutanud, et nad kohtusid Marilyniga kui Kirsti tundis, et Marilyn justkui kutsub teda kuhugi. "Guugeldasin siis ja avastasin, et ta on avanud hiljuti oma poe Tallinnas. Okei, läksin sinna vaatama. Tänaval seisis Moskva numbrimärgiga auto ja poes – oli Marilyn. Täiesti üksipäini! Muidu ta ei ole mitte kunagi seal poes üksi," on Kirsti rääkinud.

"Ja siis, pikema sissejuhatuseta mulle: "Miks sa sellega ei tegele?!" Me mõlemad teadsime täpselt, millest me räägime… Nii me suhtlema hakkasimegi, ja jäimegi." Alles hiljem tunnistas Marilyn, et oli saanud Kirsti Timmeri fänniks kooliplikana Rakveres, kuulates tema juhitud raadiosarja "Naistekas" – sealt Kirsti kui hingesugulase ära tundnud. Siis nende esmakohtumisel oli ta Kirsti kaardimoori-võimeid takka julgustanud. "Avastasime, et mõtleme kõiges hästi ühtemoodi. Nagu oleks üks inimene kaheks tehtud – kui üks alustab lauset, siis teine kohe lõpetab."