Gwyneth PaltrowFoto: Reuters/Scanpix
Inimesed
10. detsember 2020, 16:32

Gwyneth Paltrow avastas, et ei armastagi näitlemist

Gwyneth Paltrow'd on viimastel aastatel üsna harva ekraanil nähtud - enda sõnul taipas ta, et ei armastagi näitlemist nii palju.

BBC Newsi teatel on Paltrow (48) mänginud viimasel viiel aastal vaid kolmes Marveli filmis. Viimane naispeaosa oli Gwynethil viis aastat tagasi - Johnny Deppi filmis "Mordecai". Siiski on ta mänginud ka Netflixi sarjas "Poliitik" ning osalenud dokumentaalis "The Goop Lab" tema poleemilisest elustiilibrändist. 

Hiljutises raadiointervjuus tunnistas näitlejanna, et õigupoolest kaotas filmindus tema jaoks osa võlust juba pärast 1999. aasta Oscari-võitu. Põhjuseks oli avalikkuse tohutu huvi tema isiku vastu. Lisaks olnud Harvey Weinstein väga karm ülemus. "Mul tekkis küsimus, kas see tõesti on mu kutsumus."

Kolm aastat tagasi tunnistas Paltrow, et Weinstein oli ta kunagi hotellituppa kutsunud ning pannud ette magamistoas massaaži teha. Gwynethi toonane peigmees tõmbas produtsendi liistule ja ähvardas teda. Rohkem intsidente Paltrow'l Miramaxi bossiga ei tekkinud. Tänavu saadeti Weinstein vägistamise ja seksuaalründe eest 23 aastaks vangi.

Paltrow'd häirib ka filmitööga kaasnev sõidus olek. "Raske on juuri mulda panna. Olen nii kodulembene. Mulle meeldib olla vanade sõprade seltsis ja süüa teha ja oma lapsi kaisutada. Ma ei taha olla poolteist kuud üksinda Budapesti hotellitoas. Ma pole selline inimene."