George ClooneyFoto: Reuters/Scanpix
Inimesed
10. detsember 2020, 10:00

Filmirolli nimel 12 kilo alla võtnud Clooney viidi haiglasse

Hollywoodi superstaar George Clooney tunnistab, et läks oma uueks filmiks "The Midnight Sky" ("Kesköötaevas") näljutamisega liiale - ta sattus neli päeva enne võtete algust haiglasse.

59aastane staar kehastab enda lavastatud uues filmis katastroofi üle elanud astronoomi. Linateost filmiti Soomes. Rolliks kasvatas Clooney habeme, ent võttis lisaks tosin kilo alla. "Ma vist püüdsin liiga kiiresti maha võtta ja ei hoolitsenud enda eest," tõdes George Briti kõmulehele Daily Mirror. Neli päeva enne võtete algust tabasid Clooneyt nii ägedad kõhuvalud, et ta tuli haiglasse viia.

Staari diagnoositi kõhunäärmepõletik, millest paranemiseks kulus nädalaid. "Režissöörina polnud see kerge, sest vaja on energiat. Olime Soomes liustikul ja see tegi töö palju raskemaks. Kuid tegelaskujule aitas see kõik kaasa."

Kõhunäärmepõletikuga pole nalja: krooniliseks muutunud pankreatiit piinas nii kadunud DJ Aviciid kui ka Soome suusahüppelegendi Matti Nykäneni. Avicii tunnistas, et tal tekkis kangetest valuvaigistitest sõltuvus ning ta võttis neid iga päev 20 tabletti.