Miretl Pohla ja Martin AlgusFoto: 2 x Erlend Štaub/Kollaaž
Inimesed
31. detsember 2020, 12:00

UUED PAARID 2020 | Nende kuulsuste südametes (taas)lahvatas tänavu armuleek!

Lõppev aasta tõi mitmete inimeste ellu lahkuminekuid, kuid paljude armuõnn lõi hoopis õitsele ning paljude kuulsuste ellu tulid uued kallimad - kas siis tuntud või tundmatud nimed. Teeme tagasivaate tänavustele uutele suhetele. 

JAANUAR

Saskia Alusalu ja Mark Luts

Selgub, et teineteist on leidnud kiiruisutaja Saskia Alusalu ja ettevõtja Mark Luts. Saskia, kes ei ole varem kordagi oma eraelult loori kergitanud, tunnistab Kroonikale, et on südamest rõõmus ja et nad on Markiga koos. „Tõstke käed püsti, kes ei taha armastada ega olla armastatud! Soovitame kõigil keskenduda sisemisele õnnele, mitte üritada välist pilti luua. Õnn ei sõltu ju sellest, mis meil on, vaid sellest, millised me oleme!“ ütlevad Mark ja Saskia Kroonikale saadetud ühisavalduses.

Karmen Pedaru ja Dener Jaanimaa

Supermodell Karmen Pedaru, kes olnud abielus itaallase Riccardo Ruiniga, jagab sotsiaalmeedias ühiseid fotosid käsipalluri Dener Jaanimaaga. Tegelikult ilmusid pildid sotsiaalmeediasse juba eelmise aasta lõpus, kuid jaanuaris kinnitab naine, et nad tõesti on suhtes. „Olen tõepoolest väga õnnelik, aga kuna suhe on algfaasis, siis ma pikemalt ei kommenteeriks,“ kinnitab Karmen esimest korda avalikult suhet Kroonikale.

Anders Tsahkna ja salapärane kallim

Kunagine skandaalne Tallinna abilinnapea ja hiljem meditsiiniäris toimetanud Anders Tsahkna on vahepeal oma abikaasast ja noorima poja emast Annely Rebasest lahku läinud ja ka uue kaaslase otsingud Tinderis on juba edukalt finišis, vahendab Kroonika. Anders tunnistab, et nad läksid Annelyga avalikkusele märkamatult lahku juba üle aasta tagasi. Kuigi Andersil on Tinderis konto, ei ole ta seda enda sõnul viimasel ajal kasutanud. „Seda seepärast, et leidsin ühe inimese. Ükskõik kus sa inimest ei kohtaks, kui ta sulle meeldib, suhtled temaga niikuinii edasi.“

Kaspar Taimsoo ja Lisanna

Neljapaadil Rio olümpiamängudel pronksile sõudnud Kaspar Taimsoo võtab saabuva olümpia-aasta Alexela Kontserdimajas toimunud spordipeol vastu kallima Lisanna seltsis. „Oleme juba nii kaua tuttavad, et olulisi pidusid ja sündmusi koos tähistada,“ ütleb Kaspar Kroonikale.

Mihkel Mälgand ja Eliise Regiine Aasmaa

Tuntud džässivirtuoos, basskitarrist Mihkel Mälgand, kes oli varem pikalt koos lauljatar Kadri Voorandiga, on armuasjades keeranud värske lehekülje. Mihkel on nüüd koos Eliise Regiine Aasmaaga, kellel on samuti lauljageen. Tutvuti Tallinna Jazziklubis, kus Eliise Regiine töötab. Eliise on Mihklist 21 aastat noorem.

Kelly Sildaru ja Mihkel Ustav

Kelly Sildaru ja Mihkel Ustav Foto: Erlend Štaub

Esimest korda sügisel Tallinn Fashion Weekil kaamerate ette jäänud vigursuusataja Kelly Sildaru ja tema treeneri Mihkel Ustavi suhe on meedia huviorbiidis olnud juba mitu kuud, kuid alles nüüd tunnistavad nad lõpuks ka ise, et on armunud. „Mina olen harjunud, et minust kirjutatakse. See ei lähe mulle korda, aga Mihklil ei pruugi nii olla,“ ütleb Kelly Delfi Spordile. Kui Kelly ja Mihkel sügisel avalikkuse ette ilmusid, ei olnud Mihkel veel Kelly treener. Noormehe arvates on nüüd seis palju toredam, sest ta pole ainult Kelly peigmees, vaid ka treener.

Jaanus Saago ja salapärane kallim

Ansambli Revals kitarrist Jaanus Saago külastab Eesti muusikaauhindade galat uue salapärase kallimaga. Küsimuse peale, kuhu jäi lauljatarist kallim Triin Niitoja, kellega aastaid lava jagati ning kantrimuusika armastust kuulutati, tunnistab Jaanus Kroonikale, et kahtlused on tõesti asjakohased ning tema elus puhuvad uued tuuled. „Tōepoolest meie teed aegu tagasi lahku viisid, polnud draamat, vaid kasvasime kaugeks,“ vastab Jaanus viisakalt. Triinust lugu pidades ei soovi ta hetkel rohkem detaile avada.

Maag Anzor ja Kethi Uibomägi

Kethi Uibomägi ja maag Anzor  Foto: Lugeja foto

„Eesti selgeltnägijate tuleproovi“ 2019. aasta võitja, maag Anzor ja lauljatar Kethi Uibomäe vahel on lahvatanud armuleek. Lihtsast sõprusest Anzori ja Kethi vahel sai midagi enamat juba möödunud sügisel. „Tutvusime eelmise aasta maikuus, kui salvestati „Eesti selgeltnägijate tuleproovi“, aga hakkasime rohkem suhtlema pärast saate finaali. Ta on minus näinud midagi sellist, mille olemasolust ise teadlik olen, kuid millesse ma ei ole ehk uskunud. Alguses ei meeldinud mina Anzorile ja ega grusiinist maag ka minus mingeid erilisi võnkeid ei tekitanud,“ tunnistab naine. Septembris libistab Anzor Kethi sõrme ka kihlasõrmuse.

Kadri Voorand ja Andres Minn

Džässartist Kadri Voorand astub Eesti muusikaauhindade galal esimest korda avalikkuse ette uue kallima Andresega. „Meie tutvus intensiivistus hilissügisel. Asjad läksid iseenesest ja kulgesid mööda erinevaid jalutuskäike,“ kirjeldab laulja suhte kujunemist. „Meie tutvus kulgeb pikkade aastate taha. Arvan, et Andres tuli kunagi minu kontserdile ja siis saime tuttavaks. Sügisel sattusime koos ühele kontserdile, pärast mida hakkasime suhtlema ja rääkima. Meie tutvus intensiivistus hilissügisel ühel hetkel nii väga, et nüüd olemegi paar. Asjad läksid iseenesest ja kulgesid mööda erinevaid jalutuskäike.“

VEEBRUAR

Anett Kontaveit ja Tom-Olaf Urb

Väidetavalt on teineteise leidnud kaks oma valdkonna tõsist esitegijat, räppar Tom-Olaf Urb, artistinimega reket, ja Eesti esireket Anett Kontaveit. Nii Tom-Olaf kui ka Anett jäävad tabamatuks, kuid Kroonika andmetel on noorte süda põksunud unisoonis juba eelmise aasta septembrist. Viimati nähti neid koos aega veetmas eelmisel nädalavahetusel.

Anett ja Tom-Olaf on tutvumise eest tänu võlgu räppar nublule, kes viskas eelmise aasta alguses Eesti muusikaauhindade gala tänukõnes nalja, et isegi Kontaveit ei tee reketita midagi! Sealt sündis idee, mis võeti mullu juulis Kadrioru tenniseväljakutel pilti – reket kutsus Anetti osalema oma loo „Hetked“ videos, mille salvestamisel nad väidetavalt ka tutvusid.

Hedvig Maigre ja Ian Rogers

Pariisis resideeriv supermodell Hedvig Maigre on olnud juba mõnda aega suhtes multitalendi, Louis Vuitton Moët Hennessey (LVMH) digivaldkonna juhi Ian Rogersiga. Paar poseerib Maigre Instagramis loendamatutel fotodel – armunud naudivad koos suusakuurordis puhkamist ja suurejoonelisi vastuvõtte, aga jagavad ka kauneid hetki oma argielust.

Siret Kotka ja Risto Rauamäe

Siret Kotka ja Risto Foto: Teet Malsroos

Hiljuti äärmiselt pisarate- ja kannatusterohke abielulahutuse Martin Repinskist läbi teinud Siret Kotka on leidnud taas armastuse – keskerakondlane ilmub seltskonda uue kaaslasega, ettevõtja Risto Rauamäega. Paar naudib pidu ja teineteise seltskonda Rakvere teatri 80. sünnipäeval ja poseerib heatujuliselt ka kaameratele. Kaadrisse püütakse ka moment, kus Siret võtab oma kaaslase ees kelmikaid fotopoose. Augustis avaldab Kotka Kroonikale, et Rauamäe armastus muutus ahistavaks. „Ta jälitab mind, valetab ja pommitab sõnumitega. Olen mõelnud suisa elukoha vahetamisele.“

APRILL

Brigitte Susanne Hunt ja Indrek Mägi

Kuigi Brigitte Susanne Hunt on juba mõnda aega pillanud vihjeid, et tema süda on taas hõivatud, annab ta sellele nüüd kinnitust. Oma sotsiaalmeedias avaldab Brigitte videoklipi, kus musitab oma tantsuõpetaja Indrek Mägiga. Juurde on lisatud märksõna #3kuud ehk naine annab mõista, et suhe on juba mõnda aega kestnud.

Elina Nechayeva ja Artur Hunt

Lauljatar Elina Nechayeva räägib Kroonikale antud intervjuus, et on niivõrd muusikale pühendunud, et tema eraelu kohal haigutab tühjus. Õhtulehe andmetel naudib ta aga juba märtsist salapärase mehe seltsi, kellega teda nähtud koos treenimas ja miilustamas. Aprillis laekub Kroonikale vihje, et Elina elab koos 50aastase ärimehe Artur Hundiga, kes on tema sõbranna Shirly Valge eksmees, kellega Elina kohtus siis, kui sõbranna oli mehest juba lahku läinud. Jaanuaris käisid Elina ja Artur väidetavalt koos soojamaareisil.

Kui Õhtuleht uurib Elinalt, kas ta on vallaline või suhtes, vastab naine resoluutselt: „Siin ei ole ole mitte midagi öelda. Mina olen avaliku elu tegelane, aga austame neid, kes ei taha olla avalikkuse ees. Arvan, et selle teema võib kinni panna, mul tõesti ei ole sellel teemal mitte midagi öelda.“

MAI

Ron Nõmm ja Laura Kõrgemäe

Ronn Nõmm ja Laura Kõrgemäe Foto: Kuvatõmmis/Facebook

Brigitte Susanne Hundi endine elukaaslane Ron Nõmm annab teada, et tema elus on uus armastus. Roni uueks väljavalituks on tuntud endine modell Laura Kõrgemäe, kellega nad annavad Facebookis teada, et on suhtes. Juuliks on nende suhe aga läbi ja Kõrgemäel on uus kallim.

JUUNI

Brigita Murutar ja salapärane noormees

Lauljatar Brigita Murutari sotsiaalmeediasse ilmub klipike, milles naine suudleb huultele üht müstilist noormeest. Kellega täpsemalt tegu on ja kas noored on ametlikult suhtes, Brigita Õhtulehele öelda ei soovi. Varem on Murutar olnud suhtes muusik Paul Neitsoviga.

Priit Võigemast ja Laura Kalle

Priit Võigemast ja Laura Kalle Foto: Erki Pärnaku

Näitleja Priit Võigemast on taas armunud. Priidule toob sära silmi noor kolleeg Laura Kalle. Detailidesse, kuidas see juhtus, kumbki näitlejaist ei lasku. Laura kinnitab Kroonikale, et nende sõprus ja hilisem armusuhe Priiduga sai alguse muusikali lavaletoomise käigus. „Jah, Priit on väga sümpaatne ja meie vahel on kujunenud soojad suhted,“ ütleb Laura. Sama kinnitab omalt poolt sõnumi teel, ja lisab selle lõppu veel naerumärgi, ka Priit: „Võin kinnitada, et meie sõprus on tõepoolest kujunenud romantiliseks.“

AUGUST

Hendrik Sal-Saller ja Merille Madiberg

Vaid kolm kuud abikaasa Beritist lahus elanud muusik Hendrik Sal-Saller naudib uue, endast ligi kolmkümmend aastat noorema naise, Merille Madibergi, seltsi.

Kätlin Maran ja Raivo Roosna

Pärast lahkuminekut Urmas Sõõrumaast pole Kätlin Maran jäänud kauaks üksi – juba vähemalt pool aastat on ta suhelnud paadipõgenikuna tuntuks saanud Raivo Roosnaga, kes kannab nüüd nime Daniel Ladion.

Marko Atso ja Getter

Poolteise aasta eest selgeltnägijate saatest tuntud Cerli Sarvest ehk hing Fekelist lahku läinud muusik Marko Atso armuelus on uus hingamine – juuli algusest on ansambli Must Hunt trummar koos turunduse vallas tegutseva Getteriga.

Silvia Ilves ja Marcel Johannes Kits

Õhtulehele saabunud vihje kohaselt on noored ja andekad tšellistid Silvia Ilves ja Marcel Johannes Kits teineteist leidnud. Silvia ei kinnita ega lükka kuuldust suhtest ümber. „Ma ei kommenteeri seda kahjuks,“ vastab ta Õhtulehe pärimise peale.  Oktoobris Silvia lõpuks kinnitab suhet Marceliga. „Olen õnnelikus suhtes olnud kevadest saadik,” ütleb ta.

Helen Kõpp ja Edgar Vennikas

Helen Kõpp ja Edgar Vennikas Foto: Erakogu

Helen Kõpp on leidnud uue kaaslase, Edgar Vennikase. Naine paljastab, et nad tunnevad teineteist tegelikult juba kümne aasta tagusest ajast ja on vahepealgi aeg-ajalt suhelnud. Romantilised tunded tärkasid nende vahel aga sel suvel. Sotsiaalmeedias märgivad noored end suhtesse septembris, kuid nii-öelda ametlikuks kuupäevaks sai 20. august. Edgar räägib, et nad ei soovinud suhet varem avalikustada, kuna mees soovis, et tema endine kaaslane saaks sellest teada enne avalikkust. „Olin pikalt abielus, lahutasime ametlikult 1. aprillil, kuid lahus elame juba möödunud aasta novembrist,“ ütleb Edgar. „Otsustasimegi, et ei räägi oma suhtest enne, kui oleme mõlemad tema ekskaaslasega kokku saanud ja talle rääkinud,“ sõnab Helen. Oma sõprade-tuttavate eest nad suhet otseselt ei varjanud.

„Rannamaja“-Ada ja Marten Nugis

„Rannamaja“ esimese hooaja saatest tuntust kogunud Ada-Marie Nelke paljastab sotsiaalmeedia otseülekandes, et tema süda on võetud. „Selle kuu lõpus täitub meil kolm kuud,“ sõnab Ada. Ada Õhtulehe küsimustele uue kallima teemal vastata ei soovi. Naine paljastab fännide esitatud küsimustele vastates vaid, et poiss ei ole blond, on noorem kui Ada ning kuu lõpus saab neil 3 kuud täis. Nädal hiljem toimub Suveterrassil „Rannamaja“ teise hooaja esitlus ning sinna võtab  Ada oma kallima kaasa. Tekib muidugi küsimus, et kui Ada soovib suhet privaatsena hoida, siis miks tuleb ta koos kaaslasega üritusele, kus on kohal kõigi Eesti meediaväljaannete esindajad. Ka siis loobub Ada pakkumisest peika teemal pisut rääkida.

Ott Lepland ja Liisa Linhein

Aprillis elukaaslasest Paula Repist lahku läinud laulja Ott Leplandi süda näib taas olevat hõivatud, sest seriaalinäitleja leiba maitsnud Otil on tekkinud „Naiste sõja“ võtteplatsil sügav sümpaatia kaasnäitleja Liisa Linheini vastu.

Kuna tegemist on verivärske tutvuse ja ja äratundmisega, pole noored olnud veel valmis oma tunnetest laiemalt meediale rääkima. Septembris nähakse neid aga koos Eesti filmi- ja teleauhindade jagamisel. 

SEPTEMBER

Erik Orgu ja Desiree Mumm

Desiree Mumm ja Erik Orgu Foto: Erlend Štaub

Toitumisnõustaja Erik Orgu (37) on nüüdsest võetud mees! Tema süda kuulub 21aastasele kaunitarile Desiree Mummile. Erik kinnitab Õhtulehele, et nad on paar. „Minu perega oli Erikul official (ametlik - toim.) kohtumine. Istusime maha ja rääkisime,” paljastab Desiree Õhtulehele novembri lõpus. Erik lisab naerdes, et esimene kohtumine Desiree vanematega lõppes lõbusalt. „Me mängisime ta isaga telekamängu. Mul oli pärast ikka selg pärast higine,“ kirjeldab ta kahetunnist Nintendo-maratoni. Kihlasõrmust veel Desiree sõrmes ei helgi. „Natuke vara on veel. Mina tahan ainult üks kord abielluda,“ märgib neiu. Erik sekundeerib. „Annaks jah aega natuke, me oleme vaid mõned kuud koos olnud. Kes tasa sõuab, see kaugele jõuab!“

OKTOOBER

Silvia Ilves ja Marcel Johannes Kits

Õhtuleht kirjutas juba septembris, et tundub, et noored ja andekad tšellistid Silvia Ilves ja Marcel Johannes Kits on teineteist leidnud. Pea kaks kuud tagasi Silvia kuuldusi ei kinnitanud, kuid nüüd enam suhet varjata ei püüa. „Olen õnnelikus suhtes olnud kevadest saadik,“ ütleb ta. Marcel Johannes hakkas Silvia kinnisel Instagrami kontol aina tihedamini figureerima suve lõpus. „Ma ei kommenteeri seda kahjuks,“ vastas Silvia Õhtulehe pärimise peale septembri alguses. „Olen lubanud iseendale, et seda suhet ma põhjalikult kommenteerima ei hakka, kuid narr oleks seda muidugi praeguseks eitada. Olen õnnelikus suhtes olnud kevadest saadik,“ kinnitab tšellist. 

NOVEMBER

Kirsti Timmer ja Mikk Siim

Mikk Siim ja Kirsti Timmer Foto: Merilin Ulm

Raadiohääle ja kaardimoori Kirsti Timmeri (48) elus puhuvad uued tuuled - 13. novembril peetud Terminaatori plaadiesitlust väisab naine salapärase kaaslase seltsis. Kirsti ja tema kaaslane veedavad koos aega ning hoiavad teineteisel ümbert kinni. Kirsti loobub viisakalt igasugustest kommentaaridest võimaliku uue suhte teemal. „Absoluutselt ei ole nõus rääkima. Vabandan,“ vastas Timmer Õhtulehe pärimisele. Nädal hiljem muudab ta meelt. „Jah, meid võib nimetada kaaslasteks, aga austan tema soovi esitleda nimeliselt end ise. Mina seda tema eest ei tee,“ lausub Kirsti Kroonikale. Tegu on 32aastase Mikk Siimuga, kellele kuulub ehitus- ja renoveerimistöödega tegelev ettevõte Greenmill.

Viimastel aastatel on Kirsti seltskonnas liikunud üksi. 2012. aastal läks ta lahku enda nooremate laste isast Ilmar Pukist, keda avalikkus teab rohkem nimega Pisike. Timmer ja Pisike kohtusid 22 aastat tagasi Terminaatori kontserdil. 

Priit Kuusk ja Saskia Kask

Eelmisel aastal abielu lahutanud Priit Kuusk on leidnud oma ellu uue kiindumuse – „Aktuaalse kaamera“ uudisteankur veedab aega omal ajal samuti teleekraanil figureerinud Saskia Kasega. Oma suhet nad enam ei varja, vaid liiguvad siin-seal koos avalikult – viimati jäi paar silma Tartus, vahendab Kroonika. Priit Kuusk ei kinnita, samas ka ei kummuta oma suhet Saskia Kasega. „Ärge võtke isiklikult, kuid juba aastaid tagasi otsustasin, et ma oma eraelu ei kommenteeri,“ sõnab Priit viisakalt.

Priit Kuusk avaldas eelmise aasta novembris Kroonikale, et lahutavad Heidit Kaioga pea 23 aastat kestnud abielu. Heidit Kaio rääkis Kroonikale, et neil on seljataga umbes seitse rasket aastat. „Mitme lähedase pikaajalised rasked haigused. Hea sõbra enesetapp, kahe sõbra hukkumine Peruu mägedes. Minu vennapoja varajane traagiline surm. See aeg mahutas ka kaks Uhhuduuri,“ loetles Kaio. Ta usub, et ränkade sündmuste tõttu tõmbusid nad iseendasse ning partner jäi omapäi. „Tagantjärele võime öelda, et need katsumused paraku ei liitnud meid, vaid lahutasid,“ tõdes Kaio. 

DETSEMBER

„Rannamaja“-Kristo ja Angelika Rätsep

Tõsielusarjast „Rannamaja“ tuntuks saanud naistemees Kristo Koik, kes saates mitu südant murdis, on oma eraelus õnne leidnud. Tema südame on hõivanud kaunis pereõena töötav Angelika. Kristo ja Angelika on end suhtesse märkinud ka sotsiaalmeedias. Paarike astus juba suvel koos kaamerate ette kui nad tegid kaasa Synne Valtri muusikavideos ja seal uhkelt miilustasid. „Mina ise kutsusin ta osalema,“ rääkis Kristo siis Sky.ee-le. „Meie vahel on selge kirg, kuid eks seda näitab aeg, kas ja kui suure leegiga see lõõmab või mitte! Kunst imiteerib elu!“ sõnas noormees salapäraselt, kui uuriti, kas nende vahel ka midagi enamat on. 

Martin Algus ja Mirtel Pohla

Teineteist leiavad lisaks töisele plaanile ka isiklikus elus stsenarist Martin Algus ja näitlejatar Mirtel Pohla. „Jah, see vastab tõele,“ kinnitab Martin Algus naerdes Õhtulehele. Küsimusele, kas nad Mirteliga on õnnelikud ja leidnud enda kõrvale õige inimese, vastab ta: „Jah, võib nii öelda küll.“ Väidetavalt leidsid Algus ja Pohla teineteist just seriaalitegemise käigus – Mirtel lööb kaasa Martin Alguse ja Ergo Kulla uues sarjas „Tulejoonel“, kus Mirtel mängib Martin Alguse tegelaskuju rahulolematut naist, kellele mees petmisega haledalt vahele jääb.

Arbo Tammiksaar ja Mona Brit Luur

Õhtuleht kirjutab, et väidetavalt on teleekraanidel figureerivad Arbo Tammiksaar ja Tuuli Roosma lahku läinud ning nende 18 aastat kestnud suhe möödanik. Tuuli teemat ei kommenteeri. Nädal hiljem kirjutab Kroonika, et 49aastane Arbo ilmub seltskonda, käevangus särasilmne modell Mona Brit Luur (24). Neid nähakse Telliskivi Loomelinnakus ühes kõrtsis koos pidutsemas ning paari omavaheline keemia ja tundemöll ei jää kellelegi märkamata. Väidetavalt kohtusid nad sügisel, kui Mona Brit astus Tallinna Ülikooli ning Arbo oli komisjonis uusi tudengeid vastu võtmas.

Heti Tulve ja Kaur Kender

2017. aastal oma pikaaegsest kallimast Indrek Rahumaast lahku läinud Heti Tulve Instagrami kontol figureerib kirjanik Kaur Kender. Heti jagab oma story's kuumi kaadreid ning ühise foto leiab ka Kenderi profiililt. „Aasta tagasi oli meie esimene kohting,“ kirjutab mees pildi juures. Pärast meedias uudisnuppude ilmumist jagatakse ühispilte juba rohkem.