Zara ja Mike Tindall. Foto: Reuters/Scanpix
Inimesed
9. detsember 2020, 14:40

Briti kuningakojast tuli jälle beebiuudis!

Kuninganna Elizabeth II tütretütar Zara Tindall on taas lapseootel, teatas tema mees Mike oma veebisaates. "Palun ole poiss!" anus kahe tütre isa naljatamisi.

Printsess Anne'i Gatcombe'i mõisas elaval paaril on kaks tütart: kuuene Mia Grace ja kahene Lena Elizabeth. Enne teise tütre saamist elas ratsasportlasest Zara (39) üle kaks raseduse katkemist.

41aastane endine ragbikoondislane Tindall teatas rõõmusõnumit spordisaates "The Good, The Bad & The Rugby", mille üks juhte ta on. "Minu jaoks on olnud hea nädal, käisime eelmisel nädalal väikeses ultrahelis - kolmas Tindall on tulekul," vahendab Daily Mail. 

Mike ei varja, et igatseb poega. "Mul on kaks tüdrukut juba olemas, tahaksin poega. Olgu ta poiss või tüdruk, ma armastan teda igal juhul - aga palun ole poiss!" Nimi võib tulla pandeemiahõnguline: "Me ei tea, mida teha, Covi või Covina ..." naeris Mike. 

"Tema Majesteet ja Edinburghi hertsog on uudisest teadlikud ja rõõmsad," ütles õukonna pressiesindaja. 94aastasel kuningannal ja temast viis aastat vanemal prints Philipil on praegu kaheksa lapselapselast. Uuel aastal peaks esiklapse ilmale tooma Zara onutütar printsess Eugenie.