Olivia Newton-John ja Chloe Lattanzi 2011. aastal.Foto: Vida Press
Inimesed
8. detsember 2020, 12:30

Vaktsiinivastane staaritütar ei usalda arste – huvitav, kes talle poole miljoni eest ilulõikusi tegi?!

„Grease’i“ tähe Olivia Newton-Johni ainus tütar on langenud sotsiaalmeedias pilgete tulva alla – Chloe Lattanzi kuulutab, et ta ei usalda vaktsiine ega arste, kuid ometi on ta lasknud endale teha 550 000 dollari eest ilulõikusi!

34aastane Chloe avaldas pühapäeval sotsiaalmeedias postituse vaktsiinide ohtudest. Nüüdseks on ta klipi küll kustutanud, kuid Lattanzi sünnimaal Austraalias tõttasid Twitteri ja Facebooki kasutajad tema sõnavõttu hukka mõistma. Ühtlasi süüdistati Chloet silmakirjalikkuses – ta väidab, et ei usalda teaduspõhist meditsiini ega meedikuid (see, et ta vähihaige ema on endiselt elus, on Chloe väitel ravikanepi ja teiste looduslike vahendite teene). Ometi on kirurgid talle teinud enam kui poole miljoni dollari väärtuses ilulõikusi. Esimese operatsiooni – rindade suurendamise – võttis neiu ette juba 18aastaselt.

„Huvitav, mis „looduslikke“ ravimeid ta oma plastiliste lõikuste puhul üldtuimastuseks kasutas? Ja lõikusjärgseks valuvaigistuseks?“ ironiseerib üks kommentaator. „Vaktsiinid on palju ohutumad kui kõik operatsioonid, mis ta oma näo ja kehaga teinud on,“ arvab Daily Maili teatel teine.

Kolmas peab veidraks, et vaktsineerimisvastane Chloe laseb oma näkku kemikaale süstida.

Daily Mail peab vajalikuks märkida, et Newton-John on võitluses vähiga kasutanud siiski ka tavameditsiini vahendeid, sh kiiritusravi.