Foto: PantherMedia/Scanpix
Õhtulehe horoskoobid
9. detsember 2020, 22:22

PÄEVAHOROSKOOP: neljapäev, 10. detsember

Astroloog Maria Angel ennustab kosmilisi taevakehi vaadeldes, milline saab olema uus päev. Vaata, mida tähed sulle lubavad!

Jäär
21. märts – 19. aprill

Tuleb endale teadvustada, et vanadest harjumustest hoitakse tihtipeale kinni vaid mugavusest, ehkki uudsed lahendused on tihti paremad. Kaduneljapäeval lase vanast lahti!

Sõnn
20. aprill – 20. mai

Kui sul on soov armusuhteid arendada, peaks see hästi õnnestuma. Ent ei maksa kallimat detailselt oma rahaasjusse pühendada.

Kaksikud
21. mai – 21. juuni

Tasub ringi liikuda, inimestega suhelda – just nii kohtud nendega, kes võivad sulle põnevaid pakkumisi teha või sind kuidagimoodi tööalaselt edasi liikumisel aidata.

Vähk
22. juuni – 22. juuli

Paraku pead tõdema, et aega läheb ja närve kulub rohkem, kui esialgu arvasid. See pole põhjus kohkumiseks, võta ennast korralikult kokku ja tegutse.

Lõvi
23. juuli – 22. august

Sul on keegi kenake silmapiiril. Küllap jagub sul nüüd leidlikkust sepitseda valmis just selline plaan, millega ühinemine tallegi huvi võiks pakkuda.

Neitsi
23. august – 22. september

Selleks, et tegevusvälja avardada, pead tegutsema julgelt. Ära pelga oma mõtteid ausalt välja öelda, aga pea silmas, et teeksid seda rahulikult ja väärikalt.

Kaalud
23. september – 23. oktoober

Info, mis sinuni jõuab, osutub väga kasulikuks, kui vaid oskad seda õigesti ära kasutada. Sul on mitmeid ideid, mida oled juba ammu plaaninud ellu viima hakata.

Skorpion
24. oktoober – 21. november

Veenuse ja Pluuto sekstiil loob võimalused soodsateks pööreteks armusuhetes. Ära koju konutama jää – kohtu kallimaga, võta aega temaga kahekesi olemiseks.

Ambur
22. november – 21. detsember

Teave, mis sulle vajalik on, jõuab mingit teed pidi sinuni. Ent sa ei tohi info hankimiseks kasutada keelatud võtteid, ebaausal viisil tegutsedes jääd vahele, oh siis seda häbi.

Kaljukits
22. detsember – 19. jaanuar

Sa ei pea palju pingutama, saavutused tulevad kuidagi lihtsalt ja loomulikult. Pruugib sul vaid soovida ja oh imet! – mõni soov täitubki justkui iseenesest.

Veevalaja
20. jaanuar – 18. veebruar

Rahaliste tehingute jaoks pole parim aeg – lähtud emotsioonidest ega suuda igat oma sammu kainelt paika panna. Suhete tasandil võib tegemist olla tagasipöördumisega minevikku.

Kalad
19. veebruar – 20. märts

Kaaslased võivad sind töö tegemise juures segada, eriti juhul, kui nad üritavad sind tagant kiirustada või oma ideid peale suruda. Parema meelega tegutsed häirimatult üksinduses.

Sünnipäevalapsele

Palju õnne, Ambur! Oled algaval eluaastal suhtlemisaldis ja liikuv. Sinuni jõuab palju huvitavat infot, uudistest nopid välja selle, mida saad kuidagi enda heaks kasutada. Õpid ja arened, kuid teed seda pigem inimestega vesteldes kui koolipinki nühkides. Tekib palju uusi tutvusi, küllap ka armulugusid.