Foto: PantherMedia/Scanpix
Õhtulehe horoskoobid
12. detsember 2020, 22:22

PÄEVAHOROSKOOP: pühapäev, 13. detsember

Astroloog Maria Angel ennustab kosmilisi taevakehi vaadeldes, milline saab olema uus päev. Vaata, mida tähed sulle lubavad!

Jäär
21. märts – 19. aprill

Lihtne on inimestega tuttavaks saada, enesekindla ja säravana jääd vastassoo esindajaile silma. Oskus erinevate inimestega ühine keel leida on edu võtmeks asjaajamisel.

Sõnn
20. aprill – 20. mai

Inimesed, kes su ellu tulevad, jäävad tõenäoliselt su kõrvale pikkadeks aastateks. Ole otsuste tegemisel hoolikas, kuula nii südame kui ka mõistuse häält.

Kaksikud
21. mai – 21. juuni

Tahad viibida puhtas ja kaunis ümbruses, olla meeldivate käitumismaneeridega inimeste hulgas. Otsekohesed ütlemised häirivad sind, üritad hoida eemale vaidlustest.

Vähk
22. juuni – 22. juuli

Hakkad taipama, et lähedased ei armasta sind tingimusteta – kõige eest, mida nad sulle annavad, ootavad nad ka midagi vähemalt samaväärset vastu.

Lõvi
23. juuli – 22. august

Su ootused kaaslaste suhtes on kõrged, ent kui mõtlema hakkad – kas sina ise saad nende tundevirvendustest sõnadetagi aru? Selleks, et sind mõistetaks, pead end avama.

Neitsi
23. august – 22. september

Armastus on eluliselt tähtis, samas oled suhteis üsna domineeriv. Ootad kallimalt palju, eeldad, et sind armuavalduste ja kingitustega üle külvataks ning sulle aega pühendataks.

Kaalud
23. september – 23. oktoober

Oled küll suhtlusaldis, ent jutuajamised on pigem pealiskaudsed. Teemad kipuvad kiiresti vahelduma, alustatud jutud pooleli jääma. Ununeda võivad ka kergekäeliselt antud lubadused.

Skorpion
24. oktoober – 21. november

Ehkki tujud on kõikuvad ja mõnikord on tunne, et sa ei taha mitte kedagi näha, tasub ikka seltskonda minna – teiste seas läheb tusatuju kiiresti üle.

Ambur
22. november – 21. detsember

Pead tõdema, et kedagi armastada polegi nii lihtne. Tunded toovad sulle rõõmu ja joovastust, ent ka väiksed negatiivsed ootamatused võivad tuju päris ära rikkuda.

Kaljukits
22. detsember – 19. jaanuar

Avarda oma silmaringi. Muidugi võid seda raamatuid lugedes ja netis surfates teha, parim viis on aga reisimine, kasvõi kodumaal – muljete kogumine ja põnevate paikade külastamine.

Veevalaja
20. jaanuar – 18. veebruar

Tasub vaeva näha selle nimel, et kallite inimestega häid suhteid hoida – väga lihtne on mõtlematult tegutsedes midagi ära rikkuda.

Kalad
19. veebruar – 20. märts

Ettekujutlusvõime on elav, nii võid imetluse sädet ekslikult märgata ka üsna ükskõiksete inimeste silmis. Soov flirtida toob meeldivat suhtlust, ent mitte just püsivaid suhteid.

Sünnipäevalapsele

Palju õnne, Ambur! Sul on algaval eluaastal palju tööd ja võtad seda täie tõsidusega. Kui vaeva näed, edenevad ka äriasjad. Arendada tasub loovust, anda võimalus intuitsioonile. Tunned end suurepäraselt looduse keskel, oled võimeline tunnetama asju, mida varem sinu jaoks justkui ei eksisteerinudki.