Foto: PantherMedia/Scanpix
Õhtulehe horoskoobid
11. detsember 2020, 22:22

PÄEVAHOROSKOOP: laupäev, 12. detsember

Astroloog Maria Angel ennustab kosmilisi taevakehi vaadeldes, milline saab olema uus päev. Vaata, mida tähed sulle lubavad!

Jäär
21. märts – 19. aprill

Sul võib olla helge tulevikuga seotud unistusi, millest annaks nii mõndagi ka teoks teha, kui fantaseerimise asemel käised üles kääriksid ja tegutsema hakkaksid.

Sõnn
20. aprill – 20. mai

Pereliikmed ja lähisugulased vajavad rohkem tähelepanu, ehk tuleb teil koos mingeid asju ajada või minevikuprobleemile ometi kord lahendus leida.

Kaksikud
21. mai – 21. juuni

Praegu saadud teadmised muudavad su ammuseid arusaamu. Ammu painanud küsimused saavad ehk vastused, ent sellegipoolest kerkib üles ka uusi küsimusi.

Vähk
22. juuni – 22. juuli

Teised inimesed teevad su elu huvitavaks. Tajud, et nad saavad sinust valesti aru ja pead pingutama, et selgeks teha, mida tegelikult mõtled ja milliseid eesmärke sead.

Lõvi
23. juuli – 22. august

Su ümber on inimesed, kellega oled seotud, sul on nende ees kohustusi. Võimalik, et lähedastel on su abi vaja, jäta oma ambitsioonid sinnapaika ja toeta kalleid inimesi.

Neitsi
23. august – 22. september

Oled küll pigem tagasihoidlik inimene, ent sellegipoolest on praegu tõenäoline tähelepanu keskpunkti sattumine. Sul on häid külgi ja need ei jää teistele märkamatuks.

Kaalud
23. september – 23. oktoober

Sul pole võimalik tegevust oma äranägemise järgi planeerida, sõltud üsna palju lähisugulaste otsustest. Ei tasu kannatust kaotada ja mässama hakata, tee ära, mis vaja.

Skorpion
24. oktoober – 21. november

Veeda päev mitmekülgselt, suhtle sõpradega ja tegele hobidega. Head teeb seegi, kui saad nädalavahetuseks kuhugi kodukohast kaugemale sõita.

Ambur
22. november – 21. detsember

Sulle läheb korda ka lähedaste tulevik. Oled taibukas ja samas taktitundeline, nii peaks vestlused sel teemal rahulikult ja igati edukalt kulgema.

Kaljukits
22. detsember – 19. jaanuar

Tugevad tunded kipuvad mõistust varjutama. Kipud otsuseid tegema kiiresti ja emotsioonidest lähtudes. Paraku võib see viia olukorrani, kus hiljem tuleb tehtut kahetseda.

Veevalaja
20. jaanuar – 18. veebruar

Mõttetegevus on väga ergas. Sul on tuhandeid toredaid ideid, vaimusilmas näed, et oled need juba teoks teinud, sellega kuulsust ja lugupidamist kogunud.

Kalad
19. veebruar – 20. märts

Esmatähtsad on suhted. Kallite inimeste heaolu on sulle väga oluline, sead nende vajadused enda omadest tähtsamale kohale. Hoolitsuse ja armastuse näitamisega võid liiale minna.

Sünnipäevalapsele

Palju õnne, Ambur! Lähed algavale aastaringile vastu pühendunult ja vastutustundlikult. Sul tuleb jätkata projekte, mille käivitamisega oled varasemalt pidanud palju vaeva nägema. Nüüd sujuvad need juba märksa lihtsamalt. Hobidega tegeledes leiad uusi tuttavaid, armusuhtedki on kerged tekkima.