Foto: PantherMedia/Scanpix
Õhtulehe horoskoobid
10. detsember 2020, 22:22

PÄEVAHOROSKOOP: reede, 11. detsember

Astroloog Maria Angel ennustab kosmilisi taevakehi vaadeldes, milline saab olema uus päev. Vaata, mida tähed sulle lubavad!

Jäär
21. märts – 19. aprill

Sind valdab tegutsemislust ja organiseerimistuhin. Suudad kaasa haarata ka neid, kes esialgu su tegevusse umbusklikult suhtunud on. Sujub koostöö vastassoo esindajatega.

Sõnn
20. aprill – 20. mai

Tegemist on palju, ent sind valdab tunne, et kõik, mida teed, tuleb sulle lõppkokkuvõttes kasuks. Tähendagu see kasu siis raha või uute kogemuste saamist.

Kaksikud
21. mai – 21. juuni

Kui oma konkurentide kohta negatiivseid jutte levitad, heidab see varju eeskätt sulle endale. Mõnes olukorras on targem tegelik arvamus välja ütlemata jätta.

Vähk
22. juuni – 22. juuli

Paremini õnnestuvad ettevõtmised, mille eest ainuisikuliselt vastutad. Koostöö tegemine ei suju. Sul on asjadest oma arusaam, mis võib põrkuda kaaslaste põhimõtetega.

Lõvi
23. juuli – 22. august

Kohustuste koorem on suur, ent see ei heiduta sind – igapäevaseid ülesandeid täites tunned end vajalikuna. See, kas teisedki sind tunnustavad, pole hetkel väga tähtis.

Neitsi
23. august – 22. september

Hästi sobib ajude ragistamist nõudva vaimse töö tegemine, süvenemisvõime on suurepärane. Suudad haarata tervikpilti ja samas märgata detailegi, näed oma eesmärke selgelt.

Kaalud
23. september – 23. oktoober

Oskad saadud infost edasiviivaid järeldusi teha. Võimalik, et su tegevust kritiseeritakse, kui aga võtad seda kui õppetundi ja analüüsid põhjusi, on sul sellestki kasu.

Skorpion
24. oktoober – 21. november

Sul võib küll vastaseid olla, ent ilmselgelt oled neist sammukese võrra ees. Sinu strateegia on kainelt läbimõeldud, oskad hoiduda emotsiooniotsustest.

Ambur
22. november – 21. detsember

Taaskord muutuvad teravaks ammused probleemid. Võib tekkida tunne, et viimne tilk on just karikasse lisandunud ning nüüd ja kohe tuleb elu põhjalikult muuta.

Kaljukits
22. detsember – 19. jaanuar

Need olukorrad, millesse praegu satud, on sulle mingis mõttes tuttavad – oled midagi sarnast ka varem läbi elanud. Kogemus annab kindlustunde, tead, mida oodata ja loota tasub.

Veevalaja
20. jaanuar – 18. veebruar

Sinu tähelepanu paeluvad pigem tõsised teemad. Pidevalt teiste hulgas olles tunned end rahutult, sest ei suuda süveneda. Ka see on häiriv, kui sind takka kiirustatakse.

Kalad
19. veebruar – 20. märts

Saad nüüd pildi enda jaoks selgemaks. Näed, millised on su valikuvõimalused. Kuigi avanemas on uusi uksi, ei tohi sa vanugi pauguga kinni lüüa.

Sünnipäevalapsele

Palju õnne, Ambur! Algaval eluaastal on tähtis vabadus ja vaheldus, tahad oma asju ise planeerida. Kui midagi alustanud oled, jätkad seda järjekindlalt, küllap jõuad lõpusirgele mõne pikemaajalise tööga. Armuasjus on võimalikud kiired arengud, võid esimesest pilgust armuda ja seetõttu elukorraldust muuta.