Foto: PantherMedia/Scanpix
Õhtulehe horoskoobid
8. detsember 2020, 22:22

PÄEVAHOROSKOOP: kolmapäev, 9. detsember

Astroloog Maria Angel ennustab kosmilisi taevakehi vaadeldes, milline saab olema uus päev. Vaata, mida tähed sulle lubavad!

Jäär
21. märts – 19. aprill

Oled eneses kindel ja loodad, et suudad puusalt tulistada, ent see ei pruugigi nii lihtsaks osutuda. Palju võhma läheb sellele, et parandada vigu, mida tormakusest teed.

Sõnn
20. aprill – 20. mai

Ehkki tegutsemistahe on tugev, ei ole su plaanid realistlikud. Näed selgelt küll eesmärki, ent sa ei ole võimeline rajama teed, mis tõesti ka selleni kohale viiks.

Kaksikud
21. mai – 21. juuni

Üksi olemist talud halvasti, sulle on tähtis tunne, et oled osa kollektiivist. Hoolid inimestest, oskad taktitundeliselt käituda, nende soovide ja arusaamadega arvestada.

Vähk
22. juuni – 22. juuli

Võib tekkida võimalusi rahalise olukorra parandamiseks, on lootust saada vahendeid selleks, et oma unistustele päriselt lähemale jõuda.

Lõvi
23. juuli – 22. august

Rõõmsameelne enesekindlus ei peegelda seda, mis su hinges tegelikult toimub. Pigem on see kaitsereaktsioon, mille taha varjad hingelist segadust.

Neitsi
23. august – 22. september

On aeg salajasest unistusest vormida konkreetne plaan. Ära ole seda tehes ülemäära optimistlik, vajad palju aega, energiat ja mõnda usaldusväärset nõuandjat.

Kaalud
23. september – 23. oktoober

Tekib lennukaid mõtteid – ära heida neid kõrvale arvates, et need on liiga ambitsioonikad. Paljugi on võimalik, kui sa asjad korralikult läbi mõtled ja plaani välja töötad.

Skorpion
24. oktoober – 21. november

Võid tuliselt armuda, ent oma ihade objektile lähenemisel otsustavate sammude tegemine on sinu jaoks keeruline. Kardad eksida ja kõike ilusat juba eos ära rikkuda.

Ambur
22. november – 21. detsember

Kui tööl valdab pidurdatuse tunne, oled valmis riskima ja kohta vahetama. Tänu heale suhtlemisoskusele suudad kärmesti kontakti saavutada inimestega, kellest sul abi on.

Kaljukits
22. detsember – 19. jaanuar

Võimalused edu saavutada on suured, ent kaaslastega pole kuigi lihtne koostööd teha. Tugeva isiksusena eeldad, et nad jagavad su põhimõtteid, ent see ei ole alati nii.

Veevalaja
20. jaanuar – 18. veebruar

Ei ole parim päev tähtsate töö- ja rahaasjade ajamiseks. Vabas õhkkonnas saad kaaslastega suurepäraselt läbi, ent äriasju ajades võib erimeelsusi tekkida.

Kalad
19. veebruar – 20. märts

Seda, mida on raske sõnadesse panna, saab tunnetatavaks teha kunsti kaudu. Kui sa ise loomeinimene ei ole, saad naudingu sellest, kui tutvud tõeliste meistrite teostega.

Sünnipäevalapsele

Palju õnne, Ambur! Algaval isiklikul aastal võtad elu täie tõsidusega. Eelistad oma tegevuse põhjalikult läbi mõelda ning liikuda edasi mõõdukas tempos. Sead eesmärke, mis on kõrged ja kauged, mille poole peab rühkima samm-sammult. Põnevust toovad su ellu teised inimesed, eelkõige veetlevad vastassoost isikud.