Tele

Reaalsus hooldekodudes: ema ütles, et kui sanitar tuleb mähkmeid vahetama, kistakse, loobitakse ja tõmmatakse teda juustest! (6)

LISA KOMMENTAAR

Kas10. detsember 2020, 17:39
keegi siis tõesti ei kontrolli, mis neis hooldekodudes toimub? Ükski vanainimene pole sellist kohtlemist ära teeninud. Hooldekodu tasu muudkui tõstetakse, aga kvaliteeti mitte. Ikka töötavad seal kibestunud mittehoolivad inimesed, kes elavad vanainimeste peal seda välja. Kurb.
Ka vaatajale 8. detsember 2020, 12:32
Sa ei saa arru, et jutt on varasemast saatest, mitte eilsest. Mehe surmast juttu seal polnud.
See oli ikka eriliselt raske juhtum, mille põhjal ei tasu üldistusi teha8. detsember 2020, 11:23
Mitmepäevastes krambihoogudes vaevlev inimene kukub loomulikult voodist maha ja võib luud murda. Kinni siduda ka ei tohi, jälle häda. Üritad mähkmeid vahetada, siis kaebab et teda kistakse. Inimene ei peaks selliseid põrgu piinu elu lõpul taluma, mina olen eutanaasia poolt.
Hooldajad8. detsember 2020, 07:31
Palun ärge pange kõiki hooldekodusid ja nende töötajaid ühte patta ja siis lahmite õelate sõnadega. Kui inimene käis iga päev oma ema vaatamas oleks lihtsam olnud talle koju personaalhooldaja palgata ja alati ei ole see asi niinagu keegi seda tahab kirjeldada. Üks näide: Kõigepealt süüdistatakse kui ei lasta külastada ja kui lõpuks covidi keegi toob hooldekodusse jälle töötaja süüdi. Selle asemel, et Te halvustate hooldekodu töötajaid minge sinna tööle ja siis võtke sõna.
Faktikontroll7. detsember 2020, 23:49
Tanases saates naidati hauda, kuhu on AUGUSTIS maetud yks mees. Seesama, kes oli Viiratsis hooldekodus. Temast tehtud saade oli ekraanil m6ni nadal tagasi ja keegi ei maininud siis, et mees on surnud. Vastupidi, Lust lubas teda vaatama minna. Lust vorpis suvel saated valmis ja ei kontrollinud enne nende ekraanile j6udmist yle, mis vahepeal saate kangelastest on saanud.
KaVAATAJA8. detsember 2020, 06:31
Eksid rängalt----saates rõhutas Lust isegi mitu korda,et see mees on surnud. Kui arusaamisega raskusi,ei tasu niisama plähmida.