GQ Men Of The Year Awards 2019 in London Singer Rita Ora poses as she arrives to the GQ Men Of The Year Awards 2019 in London, Britain September 3, 2019. REUTERS/Henry NichollsFoto: Henry Nicholls
Inimesed
7. detsember 2020, 11:12

Kuulsustele teised reeglid? Rita Ora vilistas kahel korral koroonapiirangutele

Lauljatar Rita Ora on lühikese aja jooksul juba kahel korral koroonaviiruse levitu taakistamiseks kehtestatud reegleid rikkunud. Mõni aeg tagasi korraldas ta 30. sünnipäeva puhul peo, kirjutab Mirror. 

Nüüd on aga selgunud, et sünnipäevapidu polnud ainus reeglite rikkumine. Välja on tulnud tõsiasi, et Rita lendas 21. novembril eralennukiga Egiptusesse, et esineda sealses viietärnihotellis. Järgmisel päeval naases ta Inglismaale, kuid ei jäänud nõutud eneseisolatsiooni - ta pidanuks valitsuse kehtestatud reeglite järgi kaks nädalat kodus karantiinis olema.

Selle asemel korraldas ta nädal hiljem Casa Cruzi restoranis suure sünnipäevapeo, kuigi Inglismaa oli lukus. Hiljem Rita vabandas Instagramis. "Mul on tõeliselt kahju, et reegleid rikkusin ja saan aru, et see seab inimesed ohtu," kirjutas ta. Siis lauljatar loomulikult Egiptuses käiku ei maininud. 

Nüüd on ta muidugi sunnitud taas vabandama. "Lendasin hiljuti Egiptusesse, et esineda erapeol. Egiptuse võimud nõuavad saabumisel näha negatiivsed koroonatesti tulemust ja seda ma ka tegin," ütleb Rita. "Oleksin pidanud Inglismaale naastes järgima valitsuse soovitusi ja end isoleerima. Nagu teate, siis ma ei teinud seda ja vabandan taas. 

Restoran, kus Rita pidu pidas, sai pärast uudise ilmsikstulekut hunniku halbu hinnanguid ning TripAdvisoris kirjutati sellele nii palju negatiivseid kommentaare, et nende lisamine keelati lõpuks. Väidetavalt on Ora alustanud ka uurimist, kes tema sünnipäevainfo lekitas. 

Allika sõnul on Rital piinlik, et salapidu ilmsiks tuli ja on vajadusel valmis maksma 10 000-naelase trahvi. Rita lähikondsed arvavad, et peoinfo lekitas keegi, kes ei pääsenud külaliste nimekirja ning maksis selle eest kätte. Külaliste hulgas oli ka modell Cara Delevingne.