Miley ja Liam 2019. aastalFoto: Reuters/Scanpix
Inimesed
5. detsember 2020, 10:30

Miley Cyrus eksmehest: armastan Liamit ikka veel väga-väga

Lauljatar Miley Cyrus tunnistab intervjuus, et kuigi tema ja eksmehe Liam Hemsworthi abielus oli liiga palju konflikte, armastab naine meest endiselt väga-väga palju, vahendab Daily Mail. 

"Seal oli liiga palju konflikte. Kui tulen koju, tahan, et keegi oleks minu ankur. Ma ei taha draamat ja kaklemist." 

Miley ja Liam abiellusid 2018. aasta detsembris ja teatasid juba järgmise aasta augustis lahutusest.

Miley paljastab, et nad ei plaaninud pärast kümme aastat kestnud kokku-lahku suhet üldse abielluda. "Olime kihlatud ja ma ei tea, kas mõtlesime üldse abiellumisele, kuid siis kaotasime oma kodu Malibus. Kui kuulate mu häält enne ja pärast tulekahju, kuulete, et need on väga erinevad. See trauma mõjutas väga mu häält," räägib ta. 

"Ma kaotasin kõik. Kõik lood, mis kunagi olen kirjutanud, olid selles majas. Kõik pildid, mis ma oma vanematelt sain, kõik stsenaariumid, ma kaotasin kõik." Nii klammerdus Miley enda sõnul selle külge, mis majast alles jäi - enda ja Liami külge. 

Miley ütleb, et armastab Liamit alati. "Ma tõesti armastasin teda väga-väga, siiani armastan ja armastan alati."

Pärast lahutust on Liam olnud suhtes austraallannast modelli Gabriella Brooksiga, kellega nad hakkasid kohtamas käima mullu detsembris. Miley on olnud lähedases suhtes Brody Jenneri eksnaise Kaitlynn Carteriga, kellega ta läks pärast kuuajast kurameerimist lahku mullu augustis. 2019. aasta oktoobris läks naine suhtesse Austraalia laulja Cody Simpsoniga, kuid nende liit lõppes tänavu augustis.