Foto: @bobbybrazier/Instagram
Inimesed
6. detsember 2020, 11:00

Traagiliselt surnud Jade Goody teismeline poeg on life-coach!

2009. aastal vaid 27 aasta vanuses emakakaelavähki surnud Jade Goody tunneks oma vanema poja üle kindlasti uhkust. 17aastane Bobby Brazier on juba edukas modell - ja lisaks kasutab ta oma kuulsust elutarkuse ja inspiratsiooni jagamiseks.

Daily Maili teatel avaldas Bobby ligi kaheksaminutilise monoloogi, et oma fänne innustada ja aidata. "Mõtlesin, et kasutan oma tuntust õigel eesmärgil ja jagan veidi mõtteid, mis on mind aidanud - selleks, et teid kõiki aidata ja inspireerida," ütles õrnas eas emata jäänud Bobby.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Bobby Jack 🦋 (@bobbybrazier)

Noormehe sõnul on temalt küsitud, kuidas ta pandeemia ajal on suutnud jääda positiivseks. "Usun, et võin sellest rääkida, sest elukogemust on mul olnud küllaga. Olen üle saanud ebakindlusest, soovist teiste moodi olla." Bobby otsustab enda sõnul igal hommikul, et päev tuleb tore. Ta paneb äratuskella juba kella viieks helisema, kargab voodist, käib külma duši all ja on poole kuueks valmis trenni tegema. Kell kuus ta mediteerib. Nii on tal kella seitsmeks tunne, et päev on juba väga edukas olnud.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Bobby Jack 🦋 (@bobbybrazier)

Bobby räägib ka sotsiaalmeedia ohtudest. "See ei mõju tõesti hästi. Vahel postitan pildi ja loen kokku minuti jooksul saadud laigid. Kui neid on minuti jooksul tulnud üle saja, siis tunnen end paremini, aga see kõik on ju jama! See on tobe."