Heidi taasavaldas tütre 16. sünnipäeva puhul kunagise foto, kus ta passitas Lenile üüratult kallist Victoria's Secreti rinnahoidjat. Foto: VIDA PRESS
Inimesed
5. detsember 2020, 13:00

UUS MODELLIDÜNASTIA: Heidi Klumi tütar tahab ema mantlipärijaks saada

Saksa päritolu modell, saatejuht ja ärinaine Heidi Klum paljastas, et tema esmasündinu tahab samuti modelliks saada. Modellitööd teevad ka Cindy Crawfordi ja Kate Mossi tütred.

47aastane Klum rääkis ajakirja People telesaates, et 16aastane Leni armastab tema tõsielusarja "Saksa tippmodell" võtetel ringi vaadata ning et neil kahel on palju ühiseid huvisid.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Heidi Klum (@heidiklum)

"Ta tuleb võtteplatsile ja ei vii end kurssi ainult minu tööga, vaid ka sellega, mida eri inimesed televõtteild teevad. Usun, et see on tema jaoks väga huvitav. Kui oled selles vanuses, et püüad ikka veel selgusele jõuda, kes sa oled, mida teha tahad, siis näed, milliste ametite koostöös telesaade sünnib." Heidi viskab õhku idee - ehk juhib saadet mõne aasta pärast juba Leni Klum? 

Lisaks huvitab Lenit, kelle bioloogiline isa on Flavio Briatore, kuid kelle kasvatas üles Heidi eksmees Seal, ka modellitöö. Klumi sõnul on tema tütrel selleks aastate jooksul palju võimalusi olnud, kuid tema on emana need tagasi lükanud - liiga vara! "Nüüd on ta piisavalt vana. Seni tundus ta mulle liiga noor." Heidi sõnul juhib 16aastane Leni juba autot. "Mõtlesin: kui saad juba sellega hakkama, võid ka modellitööd teha, kui see on su soov."