Mads MikkelsenFoto: Reuters/Scanpix
Inimesed
5. detsember 2020, 10:00

Deppilt rolli üle võtnud näitleja: „Pean Grindelwaldi enda omaks tegema.“

Taani filmitäht Mads Mikkelsen kinnitab, et just temast saab Johnny Deppi asemel "Fantastilistes elukates" Gellert Grindelwaldi ostatäitja. Ta tõdeb, et tegu on keeruka ülesandega.

Warner Bros andis Deppile sule sappa, kui too kaotas Londonis kohtuasja kõmulehe The Sun vastu, mille veergudel oli teda naisepeksjaks nimetatud. Briti kohtunik leidis piisavalt asitõendeid, et "Kariibi mere piraatide" täht vägivallatses oma eksnaise Amber Heardi kallal. 

Deppi asemel hakkab "Fantastiliste elukate" saaga kolmandas osas Grindelwaldi mängima taanlane Mikkelsen (55, "Jaht", "Pärast pulmi", "Casino Royale", "Hannibal"). Ta tõdes oma uut filmi "Järgmine ring" reklaamides, et ees seisab keerukas ülesanne. "Me arutame seda veel. Selle vahel, mida Johnny tegi, ja selle vahel, mida mina tegema hakkan, peab olema sild. Ja samal ajal pean ma selle rolli enda omaks tegema," vahendas EW.com.

Kutset Deppi roll üle võtta nimetas Mikkelsen superhuvitavaks ja toredaks. Mads peab enda sõnul leidma Deppi Grindelwaldist mõningaid seoseid, millest lähtuda, "et see [Mikkelseni versioon] ei eristuks täiesti sellest, mida Johnny on juba meisterlikult saavutanud".

Depp jõudis "Fantastiliste elukate" kolmandas osas ära filmida üheainsa stseeni, kuid saab Warner Brosilt lepingu kohaselt terve filmi töötasu, mis meedia andmeil küünib üle 10 miljoni dollari.