Irene Bedard 1998. aasta filmis „Smoke Signals“.Foto: Vida Press
Inimesed
3. detsember 2020, 14:00

„Pocahontase“ näitlejanna vahistati kolme päeva jooksul kaks korda

1995. aasta Disney animafilmis „Pocahontas“ nimiosalisele välimuse ja hääle andnud Irene Bedard paistab olevat eluga ummikusse jooksnud – ta vahistati mitu korda järjest purjuspäi.

TMZ.comi andmeil võeti 53aastane Bedard kolme päeva jooksul kaks korda vahi alla. Esmalt arreteeriti ta reede õhtul oma eksmehe kodus. Politsei oli sinna kutsutud võimaliku koduvägivallaintsidendi peale. Indiaani päritolu näitlejannal olnud püksirihm käes ning ta kuulutanud midagi stiilis: „Näe, valged mehed saadeti mind kinni võtma.“ Irene olnud nii purjus, et püsinud vaevu jalul.

Eksmees väitis, et Bedard oli tulnud tema ukse taha kloppima ning tahtnud rünnata nende 17aastast poega. Seepeale tulnud tal Irene’i kinni hoida. Ka politseile avaldas näitlejanna vahistamisel vastupanu.

„Pocahontase“ häälnäitleja, kelle välimuse põhjal Disney tegelaskuju joonistati, lasti küll vabadusse, kuid esmaspäeval vahistati ta taas – sedapuhku hotellis, kus ta oli purjuspäi tüli üles võtnud ja vägivaldseks muutunud. Politseiautosse suudeti vastu rabelev naine tirida alles kolme mehega. Nüüd viibib ta siiski uuesti vabaduses.