Phil Collins ja Orianne Cevey koos oma poegadega. Foto: Vida Press
Inimesed
3. detsember 2020, 13:15

Collinsi eksnaise hagist võeti välja skandaalsed väited laulja hügieeni ja potentsi kohta

Miami kohtunik otsustas, et Phil Collinsi ja tema eksabikaasa Orianne Cevey kohtuvaidluses jäävad välja Orianne’i etteheited muusiku hügieeni, vaimse tervise ja seksuaalse võimekuse teemal. „Need on skandaalsed avaldused, mida ma ei kavatse korrata,“ kuulutas Collinsi advokaat.

Collinsi kahe poja ema Cevey (46) on keeldunud vabastamast Miami häärberit, milles ta koos Philiga (69) paar viimast aastat elas. Kuulus paar oli lahutanud oma abielu juba 2008. aastal, kuid hiljem ära leppinud ja uuesti kokku kolinud.

Šveitsi päritolu ehtedisainer abiellus sel suvel salaja Thomas Batesi nimelise 31aastase mehega ning tõi ta uhkesse villasse, mille hind küünib 40 miljoni dollari kanti, elama. Collins nõuab, et ekskaasa villast lahkuks. Cevey väidab, et tal on õigus poolele maja väärtusest.

New York posti teatel vestlesid Collinsi ja Cevey esindajad kohtunikuga Zoomi vahendusel. Laulja esindajad avaldasid arvamust, et Orianne’i jutt Collinsi pesematusest, impotentsusest ja depressioonist ei ole kinnisvaravaidluses asjakohane. Genesise muusiku advokaat Brandon Carrington nõudis, et kohtunik need väited kohtupabereis maha tõmbaks. Kohtunik oli nõus. 

Kohtunik nõudis Ceveylt ka tunnistuste andmist, kuid see ei toimu ilmselt enne jaanuari.