Inimesed

Liis Lass elust Singapuris: selles riigis on olemas kõik, mis võiks leiduda paradiisis (9)

LISA KOMMENTAAR

silma13. jaanuar 2021, 00:42
torkas küll see suurustamine ja vihje tema vähesest seosest lihttööga? Sellest aru ei saa ,kas muidu intelligentne daam nagu end näidata püüab saab olla emotsionaalne elevant? Natuke taktitunnet siiski. Hinnatav peale hakkamine.....ja algus pole kunagi kerge,arvata võib et kui ta suhtumine lihttöösse nii shokeeriv on siis algkapitali ta ilmselt kohvikutööga näiteks ei teeninud. Inimlikult tore kui keegi kel julgust ja peale hakkamist oma paradiisi loob.
12. jaanuar 2021, 16:43
"... kuidas ikkagi sündis superriik maavaradeta väikesest Malaisia poolsaaretipust, millel terendas ees pealtnäha võimatu missioon: püüda produktiivselt koos elama panna mitmed erinevad rassid ja religioonid. Pealisülesandena majanduslikku edu silmas pidades suudeti aga inimesi ohjeldada – nii juhtub, kui riiki juhivad targad inimesed ja toimivat süsteemi põlvkonniti väga ei muudeta,“ Siit vöiks Eesti paljut öppida.
seal on kõik olemas12. jaanuar 2021, 11:36
aga ilma eestisse eputama tulemata ikkagi elada ei suuda
ainuke häda, et keegi ei tunne12. jaanuar 2021, 10:57
Kellegi ees pole kelkida ja suurustleda. Ülejäänud elavad veel paremini. Suurustleda saab Eesti nimelises s.tases pärapõrgus. Jälle häda, - neil on kõigil kama.
Ku12. jaanuar 2021, 10:42
Kindlasti on Liis tubli ja tal läheb hästi.Tore,et meeldib.Kahtlane on ,aga see,et üldiselt (suured)tegijad ei räägi oma asjadest umbmääraselt ja kogu aeg rõhutades mina,mina,mina.Natuke liiga vastuoluline jutt.
Kai12. jaanuar 2021, 09:48
Väga huvitav lugemine. Suur tänu kirjanduse nimetamise eest. Kui vähe võimalik, võiksite teha mõne intervjuu ministeeriumide majast arhitektidega, nad käisid nii pooltest, kaks aastat tagasi Singapuris kogemusi vahetamas. Veel - kust sai L.Lass oma algjapitali ja millega alustas. Seda oleks väga huvitav lugeda. Tänan.
Mooses12. jaanuar 2021, 09:37
Ma ei teadnudki, et paradiisis maske kantakse. Märkamatult olemegi jõudnud paradiisi. Ei ütleks, et maine elu kehvem oli.
tubli ikkagi4. detsember 2020, 18:38
Manivald4. detsember 2020, 18:25
Sinna küll elama ei läheks. Eestis on parem, siiski oma kodumaa.