Helen SildnaFoto: Tiina Kõrtsini
Saund
2. detsember 2020, 16:09

Helen Sildna paneb ameti maha! Tallinn Music Week otsib uut festivalijuhti

Tallinn Music Weeki pikaaegne peakorraldaja Helen Sildna on otsustanud ameti maha panna ja TMW otsib nüüd uut juhti. "Aeg on anda festivali igapäevane juhtimine üle uuele pädevale inimesele," ütleb Sildna. 

Ettevõte Shiftworks otsib avaliku konkursiga festivali Tallinn Music Week (TMW) festivalijuhti. Sobilikult kandidaadilt oodatakse mitmetahuliste protsesside juhtimise kogemust, festivali kvalitatiivsete ja äriliste eesmärkide tulemuslikku saavutamist ning võimekust arendada Euroopa ühe hinnatuma muusika- ja linnafestivali konkurentsivõimet. Tulevane juht seisab hea festivalitiimi igapäevase töö juhtimise eest, lähtudes TMW brändi väärtustest ja eesmärkidest. 

"TMW on saanud 12 aasta jooksul anda olulise panuse sellesse, et Eesti muusikal oleks rohkem rahvusvahelisi võimalusi. Meie festivalitiimist on kasvanud välja oma ala eksperdid, oleme enesekindlalt Euroopa sündmustekaardil ning organisatsioonina tugev," ütleb Sildna, kes siiski lööb edaspidi kaasa TMW eestvedajafirma Shiftworks tegemistes, keskendudes ettevõtte juhtimisele ja TMW strateegia kujundamisele

"Aeg on anda festivali igapäevane juhtimine üle uuele pädevale inimesele. Mina ei liigu aga kuhugi kaugele, vaid keskendun Shiftworksi teenusteportfelli arendamisele, kasutades sündmuskorralduse ja kommunikatsiooni kompetentse strateegilise mõjuga projektide arendamisel. Kultuuri ja loomevaldkonna roll ja positiivne mõju ühiskonna arengus on jätkuvalt see, mille nimel töötan."

Rohkem infot kandideerimise ja konkursi kohta leiab SIIT