Ellen Page 2014. aastal. Foto: Reuters/Scanpix
Inimesed
2. detsember 2020, 11:42

Transsooliseks osutunud näitleja abikaasa pakatab uhkusest

Nimekas näitleja, „Junost“ ja X-meeste filmidest tuntud Ellen Page teatas eile sotsiaalmeedias midagi ootamatut – oma edasise elu veedab ta Ellioti-nimelise mehena. Page’i tantsijannast abikaasa kinnitab, et tunneb tema üle suurt uhkust.

Kanada päritolu Elliot (end. Ellen) Page (33) teatas 2014. aasta veebruaris, et ta on gei. Mõni aasta hiljem väitis ta, et režissöör Brett Ratner oli tema lesbilisuse paljastanud juba 2005. aastal filmi „X-Men: The Last Stand“ võtteil – vastu tema tahtmist. Toona oli Ellen 18aastane. Kolleeg Anna Paquin kinnitas, et oli juures olnud, kui Ratner selle kommentaari tegi.

Jaanuaris 2018 kuulutas Page, et abiellus tantsija ja koreograafi Emma Portneriga. Kuid eile teatas näitleja sotsiaalmeedias pikas kirjutises, et on transsooline ning kannab nüüdsest Elliot Page’i nime. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @elliotpage

Emma (26) avaldas abikaasa kirjutise ka oma Instagramis ning kinnitas, et on väga uhke. „Trans-, queer- ja mittebinaarsed inimesed on kingitus maailmale. Palun ka kannatust ja privaatsust, kuid ka seda, et ühineksite minuga igapäevases tulihingelises trans-elu kaitsmises. Ellioti olemasolu on juba omaette kingitus. Sära edasi, armas E! Armastan sind nii väga.“

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Emma Portner (@emmaportner)

Ka Netflix säutsus: „Oleme nii uhked oma superkangelase üle! Me armastame sind, Elliot!“