Foto: PantherMedia/Scanpix
Õhtulehe horoskoobid
4. detsember 2020, 22:22

PÄEVAHOROSKOOP: laupäev, 5. detsember

Astroloog Maria Angel ennustab kosmilisi taevakehi vaadeldes, milline saab olema uus päev. Vaata, mida tähed sulle lubavad!

Jäär
21. märts – 19. aprill

Võid tunda igavust, parasjagu käsil olevad tegevused pole köitvad. Kui märkad võimalust rutiinist väljuda, haara sellest kohe kinni, elu muutub hoobilt põnevamaks.

Sõnn
20. aprill – 20. mai

Võid olla veidike murelik. Sulle ehk tundub, et üks oluline inimene hoiab sinuga distantsi. Selle asemel, et kõiksugu asju ette kujutada, suhtle parem temaga.

Kaksikud
21. mai – 21. juuni

Ei ole mõtet muremõtteid mõlgutada ja omaette põdeda. Leia keegi usaldusväärne inimene, kellel on aega sinuga su asju läbi arutada, kellega sul pole raske end avada.

Vähk
22. juuni – 22. juuli

Tead kindlalt, et üks probleem vajab korralikku klaarimist, suhted põhjalikku selgeks rääkimist. Ehkki see protsess võib kaasa tuua ka pisaraid, on targem mitte viivitada.

Lõvi
23. juuli – 22. august

Tahad küll, aga ei julge otsustavat sammu astuda. Sulle tundub, et liiga palju on kaalul, võid kõik ära rikkuda, kui vaid ühe vale käigu kogemata kombel teed.

Neitsi
23. august – 22. september

Võimalik, et sind üritatakse mõjutada. Tulgu see siis pahatahtlikkusest või selle inimese enda raskest olukorrast, sina pead seisma selle eest, et sul jääks vabadus ise oma asju otsustada.

Kaalud
23. september – 23. oktoober

Ehkki lihtne see pole, julged täna uusi asju proovida. Tahaksid küll kangesti teha seda nii, et sellega mingit riski ei kaasneks, see pole aga võimalik.

Skorpion
24. oktoober – 21. november

Eelista sugulaste ja pereliikmete seltsi. Võimalik on kunagisi tegematajätmisi heastada ja suhe olulise, aga sinust vanuselt väga erineva inimesega paremaks muuta.

Ambur
22. november – 21. detsember

Avalda muljet inimesele, kes sulle meeldib ja kelle südant võita tahad. Sinu enda tegevusest sõltub see, kui kaua läheb aega, enne kui sul jälle tekib võimalus temaga kohtuda.

Kaljukits
22. detsember – 19. jaanuar

Suudad inimest, kes sind üldjuhul väga tõsiseks, targaks ja töökaks pidanud on, päris palju üllatada, näidates välja, kui hea huumorisoon sul tegelikult on.

Veevalaja
20. jaanuar – 18. veebruar

Kui partneri pisikesed vead ja tobedavõitu harjumused sind ka ärritavad, ära seda välja näita. Pigem anna talle aimu sellest, kuivõrd hindad ta tugevaid külgi.

Kalad
19. veebruar – 20. märts

Sinu ukse taha võib ilmuda kummalisi külalisi. Ka võid kuulda vägagi põnevaid uudiseid, mida tahad õige kiiresti oma parematele sõpradele edasi rääkida.

Sünnipäevalapsele

Palju õnne, Ambur! Algaval eluaastaringil on energiat palju, kui midagi ette võtad, õnnestub tegutsemine kiirelt ja efektiivselt. Töises vallas saad hakkama igasuguste ülesannetega. Suhetes on võimalusi muudatuste tegemiseks – nii kehvade suhete katkestamiseks, uute algatamiseks kui olemasoleva toimiva suhte arendamiseks.