Foto: PantherMedia/Scanpix
Õhtulehe horoskoobid
2. detsember 2020, 22:22

PÄEVAHOROSKOOP: neljapäev, 3. detsember

Astroloog Maria Angel ennustab kosmilisi taevakehi vaadeldes, milline saab olema uus päev. Vaata, mida tähed sulle lubavad!

Jäär
21. märts – 19. aprill

Kui miski, mida sult oodatakse, on kasvõi natukene arusaamatu, palu täpsustusi. Kui sulle vastatakse segaselt, küsi uuesti. Keegi ei saa kohustada sind ridade vahelt lugema.

Sõnn
20. aprill – 20. mai

Seisa enda eest. See võib eeldada paindumatust, aga pead mõtlema ennekõike iseendale. Teistele meeldimise nimel pole vaja pingutada. Tead, milline on su väärtus.

Kaksikud
21. mai – 21. juuni

Saad teada palju uut, samas aga pead suutma saadavaid teadmisi selekteerida – kaugeltki mitte kõik, mida kuulda saad, ei vääri meelde jätmist ja tõsiselt võtmist.

Vähk
22. juuni – 22. juuli

Parimal juhul õnnestub sul praegu raha teenida millegi niisugusega, mida tegemise protsess iseenesest sulle väga meeldib, seega siis töö ja puhkus ühendada.

Lõvi
23. juuli – 22. august

Sulle tundub, et usaldusväärsed on ainult need inimesed, kes sulle mitte kunagi mitte midagi valetanud ei ole. Aga kas sa ise oled alati sõpradega sada protsenti aus olnud?

Neitsi
23. august – 22. september

Sinu tahtejõud võidakse proovile panna. Energiat võtab see palju, aga ka sind ennast võib üllatada, kuivõrd tugev sa sisemiselt oled. Teisi üllatab see kindlasti.

Kaalud
23. september – 23. oktoober

Sul on vaja oluline asi selgeks rääkida. Oled peljanud seda teha, kuid nüüd peaksid end kätte võtma. See ei olegi nii raske. Vali niisugune suhtlusviis, mis sulle sobib.

Skorpion
24. oktoober – 21. november

Suhtlemisoskus ei tähenda võimet õigeid sõnu valida, rääkimisest võib olulisem olla oskus tähelepanelikult kuulata. Selleks, et vajalik info sinuni jõuaks, tuleb kõrvad lahti hoida.

Ambur
22. november – 21. detsember

Ära usu kõike, mida sulle meeldiva naeratuse saatel räägitakse. Eriti ettevaatlik ole müügiagentidega, neil võib õnnestuda sulle midagi ebavajalikku kaela määrida.

Kaljukits
22. detsember – 19. jaanuar

Sul on võimalik soojendada suhteid armsa inimesega, kes sinust viimasel ajal kaugenenud on. Oled ehk selles suurel määral ise süüdi, aga nüüd saad oma süü heaks teha.

Veevalaja
20. jaanuar – 18. veebruar

Ära võta ette raskeid töid, sest nende tegemine väsitab sind liigselt. Tee parem midagi lihtsamat ja loomingulist – sellest saad rahulolutunde.

Kalad
19. veebruar – 20. märts

Püüad küll, aga tee on takistusi täis ja sa lihtsalt ei jaksa neid kõiki ületada. Oled väsinud ja sul võib tekkida tahtmine kõigele käega lüüa.

Sünnipäevalapsele

Palju õnne, Ambur! Algaval isiklikul eluaastaringil oled energiline ja iseteadlik. Tahad julgelt tegutseda, oled valmis suuri muudatusi ette võtma. Suhetes kipud kallimale nõudmisi esitama, lähed ka kergesti armukadedaks. Emotsioonid on tugevad, nii iha kui viha võivad kontrolli alt väljuda. Püüle sisemise tasakaalu poole.