Foto: PantherMedia/Scanpix
Õhtulehe horoskoobid
1. detsember 2020, 22:22

PÄEVAHOROSKOOP: kolmapäev, 2. detsember

Astroloog Maria Angel ennustab kosmilisi taevakehi vaadeldes, milline saab olema uus päev. Vaata, mida tähed sulle lubavad!

Jäär
21. märts – 19. aprill

Üritad teha palju selleks, et teistele rõõmu valmistada. Mõtle iseenda peale ka, muidu võid vastu ööd väsinult tunda, et oled end teiste nimel tühjaks pigistanud.

Sõnn
20. aprill – 20. mai

Võib tekkida tunne, et inimesed, kellega pead koostööd tegema, on võhiklikud. Kuigi sul võib mingil määral õigus olla, ära võta enda õlule vastust, mis on antud kellelegi teisele.

Kaksikud
21. mai – 21. juuni

Pead isiklikes suhetes veidikeseks aja maha võtma ning andma partnerile võimaluse olukorra üle järele mõelda. Parem on, kui saad temast mõneks päevaks eemale.

Vähk
22. juuni – 22. juuli

Pead käitumist päris palju kontrollima, sest viibid seltskonnas, kuhu sa loomuomaselt ei kuulu ja kus võidakse su emotsionaalset käitumist pahaks panna.

Lõvi
23. juuli – 22. august

Päev on keeruline, kuna esile kerkivad probleemid, mis võivad mingit pidi sinu tegemistest või tegemata jätmistest tingitud olla. Ära ürita ennast õigustada, aja asjad joonde.

Neitsi
23. august – 22. september

Pead tegema vaimset tööd, aga tundub, nagu oleks pea täielikult pulki täis. Kui asi kuidagi ei edene, tee puhkepaus ja võta ette jalutuskäik värskes õhus.

Kaalud
23. september – 23. oktoober

Taaskord aeg jätkata lõputut võitlust selle nimel, et oma suhteid sellisesse staadiumi saada, et sa rahul oleksid. Oled tubli tööd teinud ning seis on juba palju parem.

Skorpion
24. oktoober – 21. november

Tunned vaistlikult, et täna on sul võimalik teha otsustav samm ja tähtis pööre enda kasuks ette võtta. See aga eeldab julgust, sest tead, et see kutsub esile tugeva tunnete tormi.

Ambur
22. november – 21. detsember

Olukord, millesse satud, oleks nagu tuttav. Midagi seesugust toimus sinuga ka hea mitu aastat tagasi. Lõpptulemus kujuneb nüüd küll teistsuguseks.

Kaljukits
22. detsember – 19. jaanuar

Ära kogu negatiivseid emotsioone enda sisse, leia moodus nendest vabanemiseks. Proovi neist lahti saada nii, et ei peaks neid teiste inimeste peal välja elama.

Veevalaja
20. jaanuar – 18. veebruar

Oled tundlik selle suhtes, kuidas sinuga käitutakse. Väike ebameeldiv seik, nagu näiteks suhtlus pahura klienditeenindajaga, võib sind jalgu trampima panna.

Kalad
19. veebruar – 20. märts

Heade sõprade nõuandeid ei tasuks ignoreerida. Oled praegu olukorras, mida kõrvaltvaataja on võimeline nägema tunduvalt selgema pilguga kui sina ise.

Sünnipäevalapsele

Palju õnne, Ambur! Oled algaval uuel eluaastal väga ettevõtlik, tegus ja sirgjooneline. Tegutsed kiirelt ja tõhusalt, lükkad jõuliselt uusi projekte käima ning kaasad tegevusse ka teisi inimesi. Sul jagub enesekindlust, iseseisvust ja vastutusvõimet. Vajad palju füüsilist tegevust, tunned rõõmu sellest, kui saad ennast heast küljest näidata.