Foto: PantherMedia/Scanpix
Õhtulehe horoskoobid
3. detsember 2020, 22:22

PÄEVAHOROSKOOP: reede, 4. detsember (1)

Astroloog Maria Angel ennustab kosmilisi taevakehi vaadeldes, milline saab olema uus päev. Vaata, mida tähed sulle lubavad!

Jäär
21. märts – 19. aprill

Alustad küll uue hooga, aga siiski suhteliselt vanade asjadega. See, et mõningad asjaolud vahepeal muutunud, ülimalt tähtsaks, isegi määravaks osutuda. Võimalused on sinu kasuks.

Sõnn
20. aprill – 20. mai

Elu paneb su suhtlemisoskused proovile, sest kokku tuleb puutuda inimestega, kellel on kummalised ootused. Võimalik, et keegi on sinu käitumisest valesti aru saanud.

Kaksikud
21. mai – 21. juuni

Teiste omavahelised suhted tunduvad selged. Oskad neid toetada, neile täitsa asjalikku nõu anda. Paraku oled aga uskumatult abitu, kui ise sarnasesse olukorda sattud.

Vähk
22. juuni – 22. juuli

Võimalik, et keegi sind endast välja ajab, nii et sa end puudutatuna tunned ja üht situatsiooni korduvalt analüüsid. Hoidu lõõgastumiseks alkoholi tarvitamast.

Neitsi
23. august – 22. september

Ära saada välja signaale, mida teised võivad mitmel erineval moel tõlgendada. Hoolitse selle eest, et su väljendusviis oleks selge ja mõtted kõigile arusaadavad.

Neitsi
23. august – 22. september

Suhtluses kellegagi pereliikmetest võib ilmsiks tulla saladus, mis paneb sind nii mõndagi elus ümber hindama. Võimalik, et saad vastuse sind kaua aega vaevanud küsimusele.

Kaalud
23. september – 23. oktoober

On selliseid kohustusi, mida oleks targem kellegagi jagada või sootuks kellegi teise kaela veeretada, muidugi mitte laiskusest, vaid tähtsatel põhjustel.

Skorpion
24. oktoober – 21. november

Tahaksid nii väga nõu küsida, mida sul kõige õigem teha. Kui piisavalt pädevat nõuandjat silmapiiril pole, vaatad otsivalt ringi. Vali hoolega, keda usaldada.

Ambur
22. november – 21. detsember

Keegi sekkub ootamatult sinu plaanidesse. Ära lase end sellest heidutada, ta ei pruugi seda üldse pahatahtlikkusest teha. Pead korralikult selgitustööd tegema.

Kaljukits
22. detsember – 19. jaanuar

Oled sa siis selle ära teeninud või mitte, aga on võimalik, et sul täna hullu moodi veab. Usalda enda vaistu, küllap satud siis õigel ajal õigesse kohta.

Veevalaja
20. jaanuar – 18. veebruar

Inimesed, kes on sind liiga nõudlikuks pidanud, saavad täna meeldiva üllatuse osaliseks – näitad heldelt oma päikselisemat poolt ja paned maailma enda ümber särama.

Kalad
19. veebruar – 20. märts

Mõtlemine on tunduvalt targem tegevus kui tundlemine. Keegi ei suuda sind kahe jalaga maa peal hoida, kui sa ise aru ei saa, et pole õige hetk lendamiseks.

Sünnipäevalapsele

Palju õnne, Ambur! Uuel eluaastaringil on sul häid võimalusi äritegevuseks, õppimiseks ja enesearenduseks. Teadmiste täiendamine aitab ka tegevusvälja avardada. Ehkki liikumist on palju, on kodu sinu kindel tagala ja väe kogumise koht. Armaste inimeste toetus ning lapsepõlves saadud teadmised ja oskused on edu vundamendiks.