Foto: PantherMedia/Scanpix
Õhtulehe horoskoobid
30. november 2020, 22:22

PÄEVAHOROSKOOP: teisipäev, 1. detsember

Astroloog Maria Angel ennustab kosmilisi taevakehi vaadeldes, milline saab olema uus päev. Vaata, mida tähed sulle lubavad!

Jäär
21. märts – 19. aprill

Ära rahmelda, lase sündmustel areneda. Kuula oma sisetunnet ja ära sekku tegevusse enne, kui tõesti täiega tunned, et kätte on jõudnud õige aeg.

Sõnn
20. aprill – 20. mai

Hoia oma tervist, proovi mitte külmetuda. Kui kurk vähekenegi kipitab, hakka kohe ravima ning teed jooma, muidu võid mõneks ajaks oma ilusa hääle kaotada.

Kaksikud
21. mai – 21. juuni

Kui sul on kelleltki midagi saada vaja, pead esmalt läbi mõtlema, kuidas seda üldse taotleda. Kui võimalik, lükka tähtis kohtumine paari päeva võrra edasi.

Vähk
22. juuni – 22. juuli

Oled tundlik ning võid solvuda ka siis, kui keegi mitte midagi halba pole öelnudki, sa lihtsalt tõlgendad teiste käitumist valesti. Täpsust nõudvates töödes kipud vigu tegema.

Lõvi
23. juuli – 22. august

Kipud elama pigem unistustes. Võid endale kellestki väga vale pildi luua, sest sa ei proovigi aru saada, milline ta tegelikult on. Mõtled ta enda jaoks ilusamaks ja paremaks.

Neitsi
23. august – 22. september

Võimalik, et ostad mingi esoteerikat puudutava raamatu ja hakkad seda kohe õhinal lugema või satud vestlusse salapäraste asjadega tegeleva inimesega.

Kaalud
23. september – 23. oktoober

Proovi suheldes võimalikult taktitundeline olla ja konfliktidest hoiduda ka juhul, kui kellegi käitumine sind õigustatult pahandab. Pingeid inimeste vahel võivad kaua püsida.

Skorpion
24. oktoober – 21. november

Suudad väga hästi süveneda, isegi juhul, kui pead seda tegema ruumis, kus teised inimesed lobisevad, teler või raadio mängib. Võid kodus ette võtta suuremahulise töö.

Ambur
22. november – 21. detsember

Võib tekkida olukord, mis tekitab armukadedust. Ära kirista omaette hambaid, aruta sõbraga olukorda. Tema suudab asja kõrvalt vaadata ja näha, kuivõrd su tundel alust on.

Kaljukits
22. detsember – 19. jaanuar

Pinnapealne suhtlus ei huvita sind praegu karvavõrdki. Eelistad olla üksinda või siis koos sellise inimesega, kellega on võimalik rääkida tõsistest asjadest.

Veevalaja
20. jaanuar – 18. veebruar

Ootad, et üks hiljuti kohatud inimene sinuga ühendust võtaks, kuid paraku pole temast kippu ega kõppu. Sinuga tahab kokku saada hoopis keegi teine.

Kalad
19. veebruar – 20. märts

Kui sa ennast säästa ei suuda, võib see närvisüsteemile halvasti mõjuda. Proovi vabad hetked veeta meeldivate inimestega koos kõige meelivamaid asju tehes.

Sünnipäevalapsele

Palju õnne, Ambur! Algamas on huvitav, erilisi võimalusi pakkuv isiklik aastaring. Esiplaanil on suhete teema. Et võimalused paremini ära kasutada ja oma unistused ellu viia, vajad õigeid kaaslasi enda kõrvale. Leiad häid sõpru, võid leida ka elu armastuse. Kuula oma südame häält, aga kasuta ka kainet mõistust.