"Kuuuurijaga" võttis ühendust meesterahvas, kelle sõnul elab üks tore memm kohutavates tingimustes ehitussoojakus.Foto: Kuvatõmmis/ "Kuuuurija"
Tele
30. november 2020, 21:05

Ebainimlikud elutingimused viisid vanaproua hauda? Vald: kui ei taheta oma kodust lahkuda, pole meil õigus vägisi ära viia (5)

"Kuuuurijaga" võttis ühendust meesterahvas, kelle sõnul elab üks tore memm kohutavates tingimustes ehitussoojakus. “Naine elab metsas juba aastaid, aga keegi midagi ei tee," kirjeldas Artur. Kahjuks tuli saatejuht Katrin Lusti kohale jõudes välja, et vanaproua on siit ilmast lahkunud.

"Vaatasin teie saadet Põltsamaaa koopamehest. Täiesti räige lugu ja mis veel hullem: Tallinna külje all on täpselt sama lugu. Ma ei saa aru, kuidas inimesed elavad täiesti eluohtlikes tingimustes. Ta on elanud seal metsas aastaid, kui ma ei eksi,” tõdes Artur. "Olen aastaid mööda käinud ja see, et keegi nii elab, on ajuvaba. Ma ei saa aru, kuidas 2020. aastal elavad inimesed metsas ja keegi neid ei aita. Ma ei saa aru – vald on teadlik, aga keegi midagi ei tee."

Edasi lugemiseks: